Fenyegetőzik az IÁ, miközben kiszorul Tikritből

2015. március 13. 12:27

Sikeres az iraki kormány Iszlám Állam elleni offenzívája Tikritben. A tíz napja indult művelet hatására a dzsihádisták egyre inkább kiszorulnak a városból. Vezetőjük, Abu Bakr al-Bagdadi videóban fenyegeti a nyugatot egy Big Ben vagy Eiffel-torony elleni támadással.

2015. március 13. 12:27

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sertés Ákos
2015. március 14. 11:46
Gyurcsány a nagykövet érkezése előtt szívesen töltötte együtt az időt az amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjével, jelezvén, hogy ő és pártja továbbra is szeretnék megpályázni azokat a dollármilliókat, ami az amerikai érdek megszavazásáért felvehető.
Sertés Ákos
2015. március 14. 11:46
Gyurcsányt behívta az amerikai nagykövet Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció nevű radikális atlantista párt elnöke, tüntetők tucatjai szerint "a demokraták vezére" bejelentette, hogy szerdán hivatalos megbeszélést folytatott Colleen Bellel, az Egyesült Államok budapesti nagykövetével. Gyurcsány rendkívülinek nem nevezhető közleményében nem mulasztotta el megemlíteni, hogy a találkozót az amerikai fél kezdeményezte, vagyis berendelte őt, ő pedig megjelent. A tárgyaláson "a magyar gazdasági, társadalmi, politikai helyzetet" vitatták meg, amivel kapcsolatban - a közlemény szerint - Gyurcsány tájékoztatta a nagykövetet a DK álláspontjáról. Vagy a nagykövet tájékoztatta a DK elnökét a DK elvárt álláspontjáról. Gyurcsány ezen felül kifejezésre juttatta, hogy ők mindenféleképpen szavazni fognak az Iszlám Állam elleni magyar beavatkozásra. Azért vannak, hogy szavazzanak rá.
Sertés Ákos
2015. március 14. 11:42
Egy magasrangú iraki tisztségviselő szerint az amcsik utánpótlást, fegyvereket dobnak le az IS-nek
Laibach
2015. március 13. 22:06
Egy kis emlékeztető zene Taha mestertől a témához, jobb ha maradunk a seggünkön. Rachid Taha - Barra Barra (OST Black Hawk Down) (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=m8H-5E_i7b8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!