Iszlamista merénylő okozott tömegszerencsétlenséget Nantes-ban

2014. december 23. 11:50

Azt kiabálva hajtott a járükelők közé hétfő este a franciaországi Nantes-ban, hogy „Allah Akbar”. Ez a harmadik ilyen eset három napon belül az országban.

2014. december 23. 11:50

Járókelők közé hajtott egy férfi Franciaországban azt kiabálva, hogy „Allah Akbar”, vagyis „Isten a legnagyobb”. Legkevesebb 10 sérültje van a hétfő esti nyugat-franciaországi esetnek. A nantes-i lapok szerint merénylet történt – írja az Euronews.

 
Az áldozatok közül öten súlyos sérüléseket szenvedtek, köztük az autót vezető férfi is. Az egyik helyi lap szemtanúkra és a rendőrségre hivatkozva azt közölte, hogy a sofőr a gázolás után megszúrta magát egy késsel.
 
Három nap alatt ez már a harmadik hasonló eset Franciaországban. Vasárnap Dijon város központjában hajtott a járókelők közé egy férfi ugyanezt kiabálva. Akkor tizenegy ember sérült meg, közülük kettő súlyosan. Szombaton pedig egy másik férfi ugyanezzel a kiáltással késsel támadt rendőrökre egy nyugat-franciaországi rendőrőrsön és többeket megsebesített, mielőtt lelőtték.
 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppy
2014. december 23. 13:41
Az ISIS zsidó munka, nem tudtad, sőt a tagjai is azok.DE komolyan!:))))))))))
Die Jude-n sind die Urnazi-s.
2014. december 23. 12:21
Miről akarja elterelni a figyelmet a Moszad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!