Kiszabadult a börtönből Timosenko

2014. február 22. 15:34

Szabadlábon van Julija Timosenko ukrán ellenzéki vezető, akit korábban egy, az ellenzék szerint politikai indíttatású perben ítéltek 7 év börtönre. Kijevben a kormányzati negyedet a tüntetők ellenőrzik.

2014. február 22. 15:34

Kiszabadult az őrizetből Julija Timosenkó ukrán ellenzéki politikus, akit 2011-ben hét év börtönbüntetésre ítéltek egy, az ellenzék szerint politikai indíttatású perben.

 
Eközben a parlament, amelynek kijevi ülésén az eddigi kormánypárt legtöbb képviselője nem vesz részt, a szakadár megnyilvánulások elutasításáról hozott határozatot – írja a Magyar Nemzet Online.
 
Az ukrán fővárosban a teljes kormányzati negyed a tüntetők irányítása alá került, az ellenzéki pártok május 25-ig meg akarják tartani az előrehozott választásokat.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. február 22. 21:16
Az új államelnök, aki majd csukott szemmel fogja aláírni a megállapodásokat az EU-val, s aláírja azt a kormánylistát is, amit majd Brüsszelben tesznek elé. S hivatalát a külföldi tanácsadók intelmei szerint fogja ellátni. Láttam a tanácsadóját a TV-ben, akit parlamenti házelnöknek választottak meg. Megjelent egy bőrdzsekiben. amiről nekem egyből a pufajkások jutottak eszembe. A főszervezők hátra dőlhetnek, mire vége a téli olimpiának, befejezik a puccsot. Feláll a Washington számára tetsző összetételű lakáj kormány, jöhetnek a szponzorok behajtani a számlát.
blazsu
2014. február 22. 20:50
kálmi. ez egy régi kép, még a bebörtönzése előtt készült. http://index.hu/kulfold/2014/02/22/igy_nez_ki_timosenko_a_bortonevek_utan/
kálmi
2014. február 22. 17:33
Micsoda jó kis börtönök vannak Ukrajnában, ahonnan ilyen formában lehet szabadulni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!