Fico a Híddal is koalícióra lépne

2011. december 12. 08:51

Robert Fico pártja kassai nagygyűlésén már megfogalmazta, kivel alakítana kormányt. A Híd jöhetne, Slota nem.

2011. december 12. 08:51

A Smer kassai nagygyűlésén Robert Fico már arról beszélt, mely pártok alapíthatnak kormányt a jövő évi előrehozott parlamenti választáson. Fico szerint pártján kívül a Kereszténydemokrata Mozgalom, a Szlovák Kereszténydemokrata Unió és a Híd már bizonyította, hogy a legfontosabb kérdésekben képes megállapodni, így akár koalícióra is léphetnek majd.

Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke szerint Fico akár az ördöggel is hajlandó kormányt alakítani, sőt, még a magyarokkal is. Slota állítólag már tud egy ideje Fico koalíciós terveiről.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2011. december 13. 11:57
Miután mindenki kianyázta magát, elismerhetjük, h ez nem rossz hír, mert Fico szvsz egy minden komoly politikai meggyőződés nélküli szavazat- és támogatáshajhász (quasi Orbán), aki, ha majd nem Slota lesz a koala-társa, talán nem lesz olyan durván magyarellenes, mint korábban. Persze csak talán - mert a szelepelt nacionalizmus szavazatfelhajtó ereje nagyon erős itt az Észak-Balkánon. lásd az elmúlt hetek szlovák-magyar hisztériáját.
mefisto
2011. december 12. 17:54
"Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke szerint Fico akár az ördöggel is hajlandó kormányt alakítani, " Előbb fagy be a Pokol, te büdös köcsög! :-D
vizipipa
2011. december 12. 16:15
Bugár megkapta a mézesmadzagot Ficotól. Megdolgozott érte. A nemrég megbukott koalíció jól mutatja az eredményességet. Hiába volt koalíciós feltétel az állampolgársági törvény módosítása, semmi sem történt. Most önigazolásként az alkotmánybírósághoz fordultak. Amit ezelőtt is lehetett volna.
Corporate Soldier
2011. december 12. 10:21
Ha már Szlovákia, ha már Fico: írjátok alá: www.change.org/petitions/the-government-of-the-republic-of-slovakia-stop-discrimination-of-ethnic-hungarians-10-of-the-population
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!