Heves harcok Líbiában

2011. április 27. 11:08

Moamer Kadhafi erői támadást indítottak a Tunéziával határos Nálút ellen, hogy helyreállítsák ellenőrzésüket a Tunéziával határos település felett.

2011. április 27. 11:08

A Moamer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű erők támadást indítottak a nyugat-líbiai Nálút város ellen, hogy helyreállítsák ellenőrzésüket a Tunéziával határos település felett. Az értesülések szerint a harcokban mintegy 50 kormánykatona halt meg. Egy, a városba tartó, aknavetőkkel felszerelt katonai gépkocsioszlopot a NATO légiereje megtámadott.

Folytatódnak a harcok Dzsebel-el-Garbi hegyvidéki területein, ez-Zintan, Jafran és el-Kala településeken is. A felkelők ezekről a helyekről fenyegetik a harmadik legnagyobb líbiai várost, Miszrátát ostromló kormányerők ellátási vonalait.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. április 27. 11:49
Rendesen el lett szabva ez a líbiai forrcsi, meg a nyugati fegyveres vircsaft. Már mindenki leszarja, hogy mi van ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!