Moszkva: bombariadó a pályaudvarokon

2011. február 06. 10:53

Kiürítettek három moszkvai pályaudvart vasárnap az orosz hatóságok egy bombafenyegetés miatt. Az orosz közlekedési rendőrség szóvivője közölte: átvizsgálják az orosz főváros összes pályaudvarát.

2011. február 06. 10:53

Három pályaudvart ürítettek ki vasárnap az orosz hatóságok egy bombafenyegetés miatt. A rendőrség átvizsgálja mind a kilenc moszkvai pályaudvart, mivel névtelen telefonáló csak annyit mondott, hogy három vasútállomáson helyeztek el bombákat, de azt már nem árulta el, melyek ezek.

 
Az orosz közlekedési rendőrség szóvivője, Tatjana Agapova közölte: úgy döntöttek, hogy kiüríttetik a Komszomolszkaja térnél található három vasútállomást, a Leningrádszikjt, a Jaroszlavszkijt és a Kazanszkijt. Agapova elmondása szerint az elmúlt két hétben szinte naponta kapnak bombafenyegetéseket, de a most először kellett a rendőrségnek az összes moszkvai pályaudvart egyszerre átvizsgálnia.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!