Demkó Attila: Egészen elképesztő, amit a Lancet drónok művelnek mélyen az ukrán állások mögött (Videó)

2023. június 25. 17:57

A legújabb támadást egy értékes Caesar löveg bánta.

2023. június 25. 17:57
null

Az oroszországi belviszályok közepette tovább folytatódik a háború, amelyben nemrég egy értékes Caesar löveget veszítettek el az ukránok.

„Egészen elképesztő, amit a Lancet drónok művelnek mélyen az ukrán állások mögött” – számol be az esetről Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő Facebookon. Hozzáteszi, hogy a támadásról készült felvételen jól látható, ahogy a Caesar sofőrjének az első drónt még sikerül elkerülnie, de a löveg felborul, a második drón pedig megsemmisíti a nagy értékű fegyvert.

A pontosságáról híres nehéztüzérségi rendszer vagy Franciaország, vagy Dánia adománya volt az ukrán hadsereg számára. A dánok egyébként súlyosan meggyengítették saját haderejüket Ukrajna támogatásával, mivel mind a 19 saját francia Caesar önjáró lövegüket átadták Ukrajnának.

A támadásról készült felvétel itt tekinthető meg:

 

Mit tudunk az ukrán front Caesar lövegeiről?

Hetek óta keringenek híresztelések és azok cáfolatai az Ukrajnának juttatott francia Caesar lövegek sorsáról: összeszedtük a tényeket!

Nyitókép: Twitter, képernyőkép 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2023. június 26. 01:45
Britttudós! Erdély harmada visszajár: https://m.youtube.com/watch?v=4ytO5y4OagY&pp=ygULU3rDqWtlbHkgNGs%3D Ui: Várjuk az Orosz és Ukrán küldöttséget, Európa kulturális fővárosában: https://m.youtube.com/watch?v=67ivS4q7bF4&pp=ygUMVmVzenByw6ltIDRr
remi
2023. június 25. 23:46
Nem értem, hogy a nyilvánvalóan ukrán demkó mijafaszon csodáxik, már hónapok óta (kezdetben "kub" névvel) jönnek ezek a videók gyakorlatilag napi szinten, ez csak annyiban különbözik többitől, hogy hosszabb. Amúgy ennél sokkal nagyobb vadak is vannak a listán, pl. leo2-t is rendeztek le lancettel, de nátó radarokat, egy rakat M777-est, D209-est többet is, KRABokat. zuzánát, danát, S-300-as indítókat és radarokat meg kisebb járműveket is, ahogy látom a kirpi még olyan vadnak számít amire mehet a lancet. Az biztos, hogy slágertermék és a napokban már megjelent egy másik gyártó hasonló főparaméterekkel bíró (40 km, 140 km/h, 5,5 kg) bíró terméke is a piacon. A napokban volt egy litván (= a végletekig elfogult) szerzőtől egy egy cikk a rusi-n, amiben azt taglalta, hogy hohol források szerint lecsökkent a ruszki tüzérség által kilőtt malacok száma de nagyon megnőtt a lancet és a krasnopol használat, úgyhogy jó reggelt demkó.
occam borotvája 5
2023. június 25. 21:51
CAESAR SALÁTA.
amca
2023. június 25. 21:07
Milanovic nem prijatelj. Inkább komcsi,libsi,állibsi szerb,de horvát elnök. Sve ce goriti! Mind égni !!!!!! fog. I u njime vojnici !! Harcosokkal 1ütt. Kell ,még mondanom Botox Léderer????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!