A házi őrizetben lévő Herczeg Zoltán eljegyzésre készül

2023. május 16. 06:34

A divatguru egy héten csak egyszer, két órára hagyhatja el otthonát, ám nem unatkozik.

2023. május 16. 06:34
null

A Blikk arról ír, hogy lassan egy hónapja van házi őrizetben Herczeg Zoltán. A lap úgy tudja, a divatguru egy héten csak egyszer, két órára hagyhatja el otthonát, ám nem unatkozik: kollekciót tervez, könyvet ír, barátokat fogad. A drogkereskedelemmel vádolt divatguru ezt nyilatkozta a börtönről, ahol fél évet töltött: „Ott csend van, és ez a csend segít elmélyülni. Sok mindent máshogy látok, amit a készülő könyvemben le is írok. Már régóta tervben volt, ám most egy szomorú apropó, a börtön sietteti az elkészültét. Egy kicsit nevelő célzatúnak is szánom, főként a fiatalok számára, hogy miként kerülhetik el, hogy életre szóló hülyeséget csináljanak” – mesélte a Blikknek Herczeg Zoltán.

Elmesélte, mire tanította meg a börtön:

Akármilyen büntetésem lesz is, elfogadom, és próbálom a legjobbat kihozni belőle. Nem hiányzik már az az esti egy spangli sem, úgy tudok aludni, mint az elmúlt húsz évben sosem. Ennek a párom, Mariann is örül, pedig eddig sem vittem túlzásba a dolgot, drogdíler viszont nem vagyok, ezt leszögezem.”

Herczeg, aki nyomkövetővel a bokáján tölti a mindennapjait, hétfőnként két órára az otthonát is elhagyhatja.

„A létszükségleteimhez szükséges dolgokat intézhetem ilyenkor. Általában bemegyünk a párommal az üzletembe, ami közel van a Városligethez, ahol utána fél órát sétálhatunk. Ezek a séták feltöltenek, van, hogy rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam személyesen, az interneten mocskolódó névtelenekkel pedig nem foglalkozom. Néhány perccel tizenegy előtt már otthon vagyok, nem kockáztatom meg, hogy riasszon a bokámon a jeladó” – árulta el Herczeg.

A lap hangsúlyozza: a divattervező nem tud elég hálás lenni a párjának, Mariannak, aki kitartott mellette a nehéz időszakban. Zoltán úgy érzi, a korábbi problémáik a múlt ködébe vesznek, a kapcsolatuk pedig olyannyira szintet lépett, hogy hamarosan a lánykérésre is sor kerül: „Amikor megtudtam, hogy hazamehetek, csak egy gyors telefonra volt időm, így nem is igazán tudott felkészülni, mégis finom vacsora várt. Úgy ettem azt a hirtelenjében elkészített olasz paradicsomlevest és bolognait, mint még soha semmit. A börtönkoszt után mennyei lakoma volt!

– mondja Herczeg.

Nyitókép: YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. május 16. 20:39
Na, a böriben összejött valakivel?
zoles
2023. május 16. 19:50
"Ennek a párom, Mariann is örül+ Őhhh.... most ez a Marian, Mariannak is született vagy valamilyen oknál fogvakésőbb lett Marian? Csak, hogy tisztázzuk.
KBA98
2023. május 16. 18:22
és ki lesz az ara? vagy milyen lesz? hímnőstény?
Finale*
2023. május 16. 17:11
Mandiner rugjatok mar ki ezt a szerencsetlent Bgelimert, orokre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!