Zalatnay Sarolta: Felpofoznám azt, aki lelőtte a farkast!

2023. április 13. 11:30

Sokakat megdöbbentett, hogy lelőtték a nyomkövetővel ellátott farkast Hidasnémeti mellett. Köztük van Zalatnay Sarolta is. Az énekesnő szeretne a tettes szemébe nézni, sőt, ennél is tovább menne.

2023. április 13. 11:30
null
Sal Endre
Sal Endre

Zalatnay Saroltáról köztudott, hogy nagy állatvédő. A saját költségén rendszeresen élelemmel lát el menhelyeket, korábban pedig megesett, hogy megvett egy lipicai lovat, mikor kiderült, hogy vágóhíd vár rá.

A művész 1990-ben például egy farkaskölyök megmentésében is közreműködött. Egy kft. ugyanis gyertyákért és nejlonharisnyákért cserébe csaknem száz farkaskölyköt hozott be Magyarországra, nem titkoltan azzal a céllal, hogy később a prémjüket hasznosítsa. A farkaskölyköket végül a magyar állam elkobozta, és Zalatnay Sarolta is közben járt, hogy az esetről értesüljön Brigitte Bardot színésznő, aki egy állatmentő alapítványt működtetett. Bardot alapítványa végül egy franciaországi mentőközpontba helyezte el a farkaskölyköket.

A most lelőtt farkas híre Zalatnay Saroltához is eljutott: „Nonszensz, hogy védett állatokat lőnek le Magyarországon! Felháborító és remélem, hogy a tettest alaposan megbüntetik. Szívesen a szemébe néznék és biztos, hogy felpofoznám!” – mondta az énekesnő a Mandinernek.

Nyitókép: Klinghammer Noah 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. április 15. 11:09
A hitükkel és ezáltal magasabbrendűségükkel--úgymond--"kérkedők", bármilyen hihetetlen: NEKEM SEM A SZIVEM "CSÜCSKEI". BÁR AZT HISZEM VALAMI "ILYESMINEK"-ILYESFÉLÉNEK-ILYENNEK TARTASZ-VÉLELMEZEL ENGEM-MAGAMAT IS--nagy valószinűséggel TE IS, MEG AZ ITTENI BALLIBERNYÁK "BE-LEVELEZGETŐK" KÖZÜL 10-BŐL 9-EN. BELEFÁRADTAM ENNEK CÁFOLATÁBA, ERGO: MEGHAGYLAK BENNETEKET KÉNYELMES-ROSSZMÁJÚ TÉVHITETEKBEN. VISZONT ABBAN IS TÉVEDSZ, HOGY SEMJÉN ZSOLT MINISZTERELNÖKHELYETTES, KDNP ELNÖK IS VALAMI ILYENFAJTA LENNE--MÉG HA AZ Ő SZEMÉLYE JÓMAGAMNAK SEM SZUPER SZIMPATIKUS.Hogy pedig Dr.Veres győri megyéspüspök MKPK elnökőt is ilyenné degradálod, no...az azután egy totál EMBERISMERETI-, ÉS ELVISMERETI MELLÉFOGÁS-OD--bár tudom az ilyen Te félék a tévedéseiket és hibás értékitéleteiket sem ismerik el soha, és így nyilván "ezt" sem! Mert Dr.Veres püspök úrnál szerényebb embert alig találni ebben a mai Világban--én jól ismerem Őt, mert tanárom volt anno az Egri Teológián így vizsgáznom is kellett Nála--bár biztos VAGYOK ABBAN, HOGY ezt ÚGYSEM HISZED--NEM BAJ(!!!)-- EL SEM NEKEM SEM MÁSNAK.ÉPP MERT TI(!) IGENIS TI VAGYTOK OLYANNYIRA GŐGöSEK, HOGY A SAJÁT IGAZATOKON KIVÜL SENKI MÁS IGAZÁT NEM LÁTJÁTOK--és nem Dr.Veres-- ÉPPENSÉGGEL Ő azután végképp nem "gőgös", és semmiképpen sem önmagát mások fölébe helyező.
syphax
2023. április 14. 10:48
"..Zalatnay Sarolta: Felpofoznám azt, aki lelőtte a farkast!.." ÜHÖM.DE 'ELŐTTE "LEKEZELNÉD" RENDESSEN. AMÚGY ORÁLISSAN CINIKÉM--AHOGY SZOKTAD ASSZTAT A "PASIKKAL"....NYILVÁN
káli
2023. április 13. 22:42
Nercsicska! DDDD
Kivűlálló
2023. április 13. 17:15
Értem én, hogy sokan fel vannak háborodva az ügy kapcsán (köztük én, magam is), de amikor a vaddisznó kocát lőtték ki a malacaival együtt valahol Budapest területén belül, akkor nem sajnálkoztak ennyien! Sajnálom a farkast, valóban - ki kell mondani - nagy veszteség az természet számára, de adódik a számomra érdekes kérdés, hogy a vadásznak honnét a faszomból kellett volna tudnia, hogy az amúgy dúvadnak számitó jószág "világsztár" és nem szabad puskavégre kapni? Ment volna oda hozzá és megkérte volna a farkast, hogy maradjon nyugton mert meg akar győződni arról, hogy kilőhető-e...? Szerintem, a farkas rosszkor volt rossz helyen! Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!