Felrobbant, majd a tengerbe zuhant a SpaceX rakétája (VIDEÓ)

2023. április 20. 16:26

Elon Musk ettől függetlenül sikerként könyvelt el a kilövést.

2023. április 20. 16:26
null

A SpaceX új óriási rakétája csütörtökön indolt el tesztrepülésére, de percekkel azután, hogy felemelkedett az indítóállásról, meghibásodott, felrobbant, majd a tengerbe esett.

Elon Musk cége Texas déli csücskéből, a mexikói határ közeléből akarta világkörüli útra küldeni az eddigi legnagyobb, 120 méteres Starship rakétán.

A SpaceX eredetileg 17-én, hétfőn tervezte kilőni a rakétát, ám technikai meghibásodás miatt elhalasztották.

Bár a kilövés sikertelen volt, a SpaceX csapata és elon Musk is sikerként könyvelte el a próbálkozást.

„Gratulálok a SpaceX csapatának a Starship izgalmas kilövéséhez. Rengeteget tanultunk, amit a következő kilövéskor, pár hónap múlva használni tudunk."

Nyitókép: Twitter 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. április 21. 08:29
Sikerült elbaszni!
Lotti
2023. április 20. 21:14
"...elon Musk is sikerként könyvelte el a próbálkozást." Sikernek ugyan siker, de a Mandi nemecsekesítette miatta ezt az Elont. A következő hasonló eset után "musk" lesz...
Akitlosz
2023. április 20. 21:01
Ezért jó keleti tengerpartra építeni az űrkilövőket. Ha baj van és visszaesik a cucc, akkor a tengerbe esik, mert közben a Föld elfordult alatta. Kisebb a katasztrófaveszély.
Akitlosz
2023. április 20. 20:57
"Elon Musk cége Texas déli csücskéből, a mexikói határ közeléből akarta világkörüli útra küldeni az eddigi legnagyobb, 120 méteres Starship rakétán." Mit? Mi a tárgy a mondatban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!