Orosz szóvivő: Moszkva nyitott a komoly javaslatokra, de Zelenszkij követelései elszakadtak a valóságtól

2023. március 18. 17:41

Az oroszok nem fogadnak el ultimátumokat.

2023. március 18. 17:41
null

A TASZSZ orosz hírügynökség arról ír, hogy Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő közölte: Moszkva nyitott a komoly javaslatok megfontolására az ukrajnai válság megoldása érdekében. Zaharova ugyanakkor azt állította, hogy

Hangsúlyozta, hogy ezeknek a kéréseknek a jelentős része „elszakad a valóságtól”. Leszögezte: „Többször kijelentettük, hogy nyitottak vagyunk a Nyugat és Ukrajna javaslataira a válság politikai és diplomáciai megoldása érdekében, de csak komoly indítványokkkal foglalkozunk, és nem fogadjuk el az ultimátumokat”.

A szóvivő úgy fogalmazott, hogy fel kell függeszteni a nyugati fegyverszállításokat és segítségnyújtásokat. Zaharova azt is követelte, Ukrajna állítsa vissza semleges státuszát. „Emellett szükség van Ukrajna demilitarizálására és nácitlanítására, meg kell szüntetni a területéről érkező fenyegetést, garantálni kell az ország nem nukleáris státuszát, valamint az oroszul beszélők és az etnikai kisebbségek jogainak tiszteletben tartását” – sorolta.

Nyitókép: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. március 20. 05:55
Zselé miért nem háborús bűnös?
Dezsőke
2023. március 19. 08:50
vajon mit szív? olyan, mintha nem lenne magánál...
stug
2023. március 19. 01:03
"Ami a miénk, az a miénk - ami a tiétek, arról tárgyalhatunk." /Klasszikus muszka tárgyalási stratégia./
LancelotDuLac
2023. március 18. 22:53
"fel kell függeszteni a nyugati fegyverszállításokat és segítségnyújtásokat. Zaharova azt is követelte, Ukrajna állítsa vissza semleges státuszát. „Emellett szükség van Ukrajna demilitarizálására" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és ha lehet lőjék főbe magukat !!! mocskos, görény orosz faszszopó festett szőke kurva ! qrva anyádat!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!