Lineker bőszen nácizta a brit kormány kommunikációját, a BBC végül megunta és felfüggesztette

2023. március 10. 22:09

A csatorna jelenleg a közösségi média „megfelelő használatáról” egyeztet a sztárműsorvezetővel.

2023. március 10. 22:09
null

A brit kormány bejelentette, hogy mindenkit deportálnak, aki illegálisan érkezik az Egyesült Királyságba. Erre reagált úgy a Twitterén Gary Lineker, hogy „nincs hatalmas beáramlás. Sokkal kevesebb menekültet fogadunk be, mint más nagy európai országok. Ez egy mérhetetlenül szörnyű politika, ami a legsérülékenyebb emberek ellen irányul,

Ezen kijelentés miatt függesztette fel őt a BBC. A csatorna közleménye szerint addig tart a felfüggesztés, amíg meg nem egyeznek arról, hogy a műsorvezető hogyan használja a közösségi médiát. A BBC szerint Lineker kommentjei áthágták a közmédia dolgozóira vonatkozó irányelveket.

Nyitókép: OLI SCARFF / POOL / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2023. március 11. 20:52
Martha's Vineyard kezelést neki! A házába beköltöztetni 50 meleg szempárt egyenest Calais-ból és megnezni mit nyilatkozik aznap délután...
Aerion
2023. március 11. 20:02
geri lineker egy olyan kormányt náciz, amelyik közreműködött az északi áramlat felrobbantásában, ezek szerint geri lineker orosz ügynök?
olajfa1
2023. március 11. 19:34
Kezdenek ébredezni az angolok?...
Előre66
2023. március 11. 10:42
Nincs miért csodálkozni! Az arab kapcsolatai és az Al-Jazira még mindig jól fizet Garynek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!