Tarjányi: Nagy-Britannia konkrétan a teljes tüzérségi készletét átadta Ukrajnának, de erről nem mindenki tud Nyugaton

2023. február 18. 19:56

A biztonságpolitikai szakértő szerint uniós állampogárok nem látnak rá a folyamatokra.

2023. február 18. 19:56
null

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a Spirit FM rádiócsatorna vendége volt, ahol kiemelte a háborúval kapcsolatban a tájékoztatás szerepét. Miután a műsorvezető ismertette, hogy egy kutatás szerint a válaszadók több mint 60 százaléka hiszi azt, hogy Ukrajna nyeri a háborút, Tarjányi leszögezte:

Azt látják, hogy bődületes mennyiségű pénz, technikai eszköz indul el...

Hangsúlyozta: „Az Egyesült Királyság a teljes tüzérségi készletét átadta az ukránoknak,

Tényegesen olyan óriási felajánlások vannak, tette hozzá, melyeknek a keretei között azt gondolhatják az emberek, hogy ezzel szemben Oroszország nem tud szerepelni. Ez Tarjányi szerint sarkító megközelítés, de tavasszal majd látni fogjuk a hadjárat idején, hogy ki jön ki jobban az egészből.

Az idézett rész az alábbi videóban, a 13.-16. perc között látható.

Nyitókép: Youtube

.

 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2023. február 19. 18:37
Minden nyomorult, megnyomorított ember halálát sajnálom. Ebben a háborúban senki célja nem teljesül. Sem az oroszok eredeti és sem az ukránok reménybeli célja sem, hogy az elfoglalt területeket visszaszerezzék. Gazdasági nyertese lesz, de nem az EU. Ami abszolút biztos az egészben az a napi több száz ember értelmetlen halála és a hátramaradottak szenvedése. Ja, rajtuk kívül még nincs "eldöntve", hogy a nyugat is fog-e osztozni a közvetlen résztvevők sorsában, pl úgy, hogy valaki azt gondolja, hogy meg lehet nyerni ezt a háborút, a másik fél meg azt, hogy akkor te is "megdöglesz". Még nem tartunk itt, de közeledünk.
enes
2023. február 19. 09:57
Léphetnek az argentinok...
chief Bromden
2023. február 19. 06:31
Szem a lélek tükre.
kaffogó hebrencs
2023. február 19. 05:59
A gyenge oroszok szépen kimerítik az erős NATO - t. Tanulságos..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!