Az UEFA 20 ezer euróra büntette az ukrán futsalszövetséget

2023. február 18. 18:16

Még a háború kitörése előtt pár nappal viselkedtek bunkó módon az ukrán szurkolók.

2023. február 18. 18:16
null

Az Inside The Games portál arról ír, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 20 ezer euróval büntette meg az Ukrán Futsalszövetséget szurkolóinak viselkedése miatt.

Az ukránok „provokatív, sértő és tiltott éneklést” folytattak válogatottjuknak Oroszországgal vívott mérkőzésén a hollandiai Európa-bajnokságon az elődöntőben tavaly február 4-én, húsz nappal az ukrajnai háború kirobbanása előtt játszottak Az orosz válogatott nyert 3–2-re, derül ki.

A szakág orosz szövetségének elnöke, Emil Alijev bár üdvözölte az UEFA döntését, a TASZSZ-nak nyilatkozva kiemelte: az ukrán játékosok magatartásáért további büntetésnek kell következnie.

A döntés tényével ugyan elégedettek vagyunk, ám megkésettnek és hiányosnak tartjuk” – mondta Alijev.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. február 20. 17:34
Még egy ilyen és az EU megszavazza a halálbüntetést.
blondibarbi
2023. február 19. 17:48
"Még a háború kitörése előtt pár nappal viselkedtek bunkó módon az ukrán szurkolók" Miért, az ukrán szurkolók mikor, hol, kik ellen nem viselkedtek bunkó módon ??? Én nem emlékszem ilyenre...
ThunderDan
2023. február 18. 21:30
Na, bővül a halállista.
Szabó Tamás
2023. február 18. 20:54
nyugat: hogy merte?!!!... ukr.: vége mindennek!... Mindenki meghülyült?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!