„A világ ma elveszített egy ritka gyöngyszemet” – így búcsúzik a sztárvilág Lisa Marie Presley-től

2023. január 13. 14:02

Tom Hanks, Pink és John Travolta is megemlékezett az elhunyt Presley-lányról.

2023. január 13. 14:02
null

Barátok, család és a rajongók gyászolják Lisa Marie Presley énekes-dalszerzőt, aki 54 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el csütörtökön. Róla szóló portrénkban ismertettük: édesapja nem volt más, mint Elvis Presley, a rock and roll királya, akit nem kell bemutatni olvasóinknak. A popsztár apa 33 éves, édesanyja, Priscilla Presley pedig 23 éves volt, amikor Lisa Marie 1968-ban világra jött.

Rendkívüli származása egyszerre aranyozta és árnyékolta be életét.

Szülei válása után kislányként édesanyjánál élt, de gyakran látogatta meg apját is a legendás Graceland birtokon. 

Huszonöt éves korában, 1993-ban kapta meg a teljes Elvis-örökséget, amit akkor 100 millió dollárra értékeltek – később, 2004-ben Lisa Marie az örökség 85 százalékát eladta. 

Búcsúzik a sztárvilág

Az Elvis filmben is szereplő Tom Hanks az elsők közt reagált a stábból Lisa Marie halálhírére. „Megszakadt a szívünk Lisa Marie Presley ma esti hirtelen és sokkoló halála miatt”írta feleségével, Rita Wilsonnal közös Instagram-oldalán. 

„A világ ma elveszített egy ritka gyöngyszemet. Nyugodj békében!” – így búcsúzott Elvis lányától a legendás énekes, Pink

John Travolta Facebook-oldalán egy fotót osztott meg Lisáról, és ezt írta: „Lisa kislány, nagyon sajnálom! Hiányozni fogsz, de tudom, hogy még találkozunk!”

Ő volt Elvis lánya, a most elhunyt Lisa Marie Presley

Alig 54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley, amerikai énekesnő, dalszerző, előadóművész. Lisa Marie azok közé tartozott, akik életük első napjától az utolsóig az amerikai szórakoztatóipar, a nemzetközi celeblét berkei között léteztek. Édesapja nem volt más, mint Elvis Presley, a rock and roll királya, akit nem kell bemutatni olvasóinknak.

A nyitóképen Lisa Marie Presley látható. Fotó: Chris Delmas / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. január 14. 01:29
Volt vagy négy férje, a harmadik M. Jackson, akinek alibinek és béranyának kellett volna, ha összejön. Fogalmam sincs, hol rontotta el gyerekkorában, vagy őt rontották meg, de sosem volt nyugta. Most lesz.
rollotomasi
2023. január 13. 15:24
A Hollywood-i szórakoztató és véleményformáló ipar valamint propagandagépezet újabb áldozata. És ezeket imádjá a komplett mai fiatalság, pedig látható, hogy,l a hangzatos filantróp máz alatt micsoda romlottság van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!