Ceglédi: Kéne egy élelmiszerárak csökkenését okozó szankció, azzal meg lehetne zavarni Putyint

2023. január 19. 11:39

A politikai szakértő kifejtette, hogyan kéne fejleszteni a nemzeti konzultációkat.

2023. január 19. 11:39
null

Ceglédi Zoltán Facebook-poszttal jelentkezett a Nemzeti Konzultáció eredményei kapcsán. A standupos/politikai szakértő kifejtette, hogy a jelenlegi eredmények inkább parodisztikusak „a sok szovjet típusú százalékos megoszlással”. Mint írta, „kéne bele valóban megosztó (módon feltett) kérdés is, aminél kiegyenlítettebb az igenek és a nemek kalkulálható aránya, hogy legyen értelme a többinél az elsöprő többséget hangsúlyozni. Kéne az egyet nem értés kifejezésén túl pozitív választási lehetőséget is felajánlani, hogy oké, a szankciókat talán nem akartad, de

Akár feleletválasztós kérdést is betenni, megnézni, hogy egymáshoz képest melyik opciót szeretik a (jellemzően azért nyilván kormánypárti) kitöltők.”

Így zavarná össze Putyint Ceglédi

A politikai szakértő megjegyezte, „kéne egy élelmiszerárak csökkenését okozó szankció, azzal meg lehetne zavarni Putyint. Minél többet háborúzik, nálunk annál olcsóbb lenne egy pud túró.”  [A pud egy Oroszországban 1924-ig használt tömeg- és súlyegység, valamivel több mint 16 kg – a szerk.]

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thorin
2023. január 19. 21:52
csak valamiféle árkalpagot szeretne a kis komcsi tetű? már azt, ami ellen fajtája létezése óta nyekereg, leginkább mer patás akarja, és akkor az rosz, ám ha ők találják fel, akkor hirtelen a legjobb ötlet, amit miért nem tesz a patás?
amca
2023. január 19. 16:09
Ezek a Cegzlédiek mind idióták ? Ja ,az 1ik börtönlakó élete végéig. Ez meg megy a bolondhausba.
Három székláb
2023. január 19. 14:57
Hm. Az Indul a bakterház c. film jutott az eszembe. Így hangzik: Az a világ baja, hogy nem a tehénpásztorok irányítják.
Nabakker
2023. január 19. 14:06
Ja meg kéne egy antigravitációs hajtómű, és passz. (Okos)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!