Bent vagy kint volt a labda a japán-spanyolon?

2022. december 02. 09:10

A bíró szerint bent volt, az ez után született japán gól nyomán estek ki a németek. Ön szerint?

2022. december 02. 09:10
null

Drámai végkifejletet hozott a katari futball világbajnokság csütörtök esti két párhuzamos meccse. Japán 2:1-re legyőzte Spanyolországot, ezzel az ázsiai ország végzett az első, Spanyolország a második, még továbbjutó helyen.

A Japántól korábban kikapott Németország így hiába győzte le Costa Ricát 4:2-re, ez csak a harmadik helyre volt elég.

A meccsek óta élénken foglalkoztat a nemzetközi közvéleményt, hogy a japánok második, győzelmet érő gólja előtti pillanatokban kint volt-e a labda a vonalon, vagy sem.

A bíró szerint nem volt kint. És önök, kedves olvasóink szerint?

Videó az esetről

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2022. december 03. 02:43
Ahogy elnéztem ugyanezt csinálják már szögletrúgásnál is. Már bocs, de ultra gáz ez a szabály.
need-info
2022. december 03. 02:41
Aki azt kitalálta, hogy a labda, akkor is bent van, ha nem érinti a vonalat a földön, az egy idióta. Szerintem a realitástól messze elrugaszkodott szabály ez és még viccesen is néz ki. Nevetséges!
AGSTN75
2022. december 02. 21:01
Nézőpont kérdése, ha mi rúgjuk a románoknak akkor bent volt, ha mi kapjuk akkor kint.
outsiderman
2022. december 02. 19:08
már sok mindenki elmondta... mivel játékvezető is voltam...rég...meg mérnök is vagyok, így a gól szabályos. a fociban a teljes terjedelem geometriai okokból a labda függőleges vetülete és nem egy gömb és egy sík találkozása, mert az egy pont, míg az előző...bizony egy kör. ...és hacsak egy érintő pontnál egy hangyafasznyival több, azaz egy picike húr van a fehér vonalon, az még benn van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!