Napi szürreál: Konok Péter vért akar, Csintalan meg csitítja (videó)

2022. november 06. 21:34

Két csitítás közben azért leszögezte Csintalan, hogy reméli, Konok vére is ott lesz, ha lesz vér.

2022. november 06. 21:34
null

A szombati Kötöttfogás Extra felvételén, a műsor résztvevői részletesen kivesézték Hadházyék blokádját az MTVA épületeinél. A műsor során egy teljesen szürreális beszélgetésnek lehettek szem és fültanúi a nézők: Konok Péter vért akart, Csintalan Sándor pedig rákontrázott hogy „remélem, akkor a te véred is ott lesz”, mire Konok epésen megjegyzi, 

ő belerakja szívesen a vérét, csak legyen értelme.

Mi is történt pontosan?

A beszélgetés során Csintalan megjegyezte, hogy valaki mintha provokátorokat látott volna a „kunigundázás” során. Erre reagálva kifejtette Konok, hogy „ha egy tüntetést arra kell provokálni, hogy radikális legyen, akkor az a tüntetés nem az igazi...” Reméli, hogy lázongásokra is sor kerül majd. Mint mondta Konok, akkor kezdte el élvezni a tüntetéseket, amikor előkerültek a molotov-koktélok és jöttek az álarcok. „Radikálisabb is lesz, és generalizálódni is fog!” – szögezte le a tüntetések alakulásának a menetét Konok. Csintalan csitítandó a hangulatot kifejtette, hogy nem bíztatna senkit sem arra, hogy radikalizódjanak a dolgok.

– szögezte le. Erre válaszul jelentette ki Konok, hogy „igen, én úgy gondolom, hogyha vért akarok látni, akkor az én vérem is ott lesz. Én szívesen belerakom a véremet, ha valóban van értelme a történetnek. Addig nincs értelme a történetnek, amíg folyamatosan arról beszélünk, hogy »jajj, erőszakmentesseég!«”

Mindeközben

Gyújtogatni próbáltak a tüntetők az MTVA székházánál

Bár az értesülések szerint a Hadházy Ákos nevéhez köthető „A hazugsággyár blokádja" címen meghirdetett este nyolc óra után nemsokkal véget ért, a demonstrálók egy csoportja még az MTVA-székház előtt maradt, és a rendezvényen osztogatott fáklyákkal gyújtogatni próbált. A Magyar Nemzet számolt be arról, hogy Hadházy nem tudta kézben tartani az esti eseményeket, többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik portája elé.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2022. november 08. 08:06
Gajdics Ottónak van igaza: "Ez az ember egyszerűen hülye" Ezért nem kell vele foglalkozni, nem érdemli meg, hogy média címlapjaira kerüljön.
KBA98
2022. november 07. 17:10
A hülyék gyülekezete!
istvanpeter
2022. november 07. 14:32
Hát, ilyen szánalmas sötét makogó társaságot is ritkán lehet hallani és látni. (Igaz, ezt a fórumot nem szoktam nézni!) A vitázók, talán a guruló dollárok hatására is, nem képesek felfogni, hogy a választópolgárok nagy többsége éppen nem régen mondott igent erre a politikára és kormányzásra. Erre föl, ezek most érvényteleníteni akarják több, mint hárommillió ember véleményét és döntését, ami egyszerűen színtiszta fasizmusnak minősíthető.
Foldes imre
2022. november 07. 10:47
Öröm végignézni a csapaton . Csöpög a képükről a reménytelenség.. Jól indult ez a nov. 7.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!