Joe Biden elmegy II. Erzsébet temetésére

2022. szeptember 09. 22:17

Pénteken újságíróknak megerősítette az amerikai elnök, ott lesz a temetésen.

2022. szeptember 09. 22:17
null

Csütörtökön II. Erzsébet halála után még nem tudta biztosan állítani Joe Biden, hogy ott lesz a néhai brit királynő temetésén, ám péntekre egyértelművé vált, ott lesz Londonban a búcsúztatón. Az uralkodó temetésének részleteiről egyelőre semmilyen pontos információt nem közölt a Buckingham-palota, azonban nagy valószínűséggel szeptember 19-én lesz. 

– közölte egy Ohio államban tartott eseményen az amerikai elnök, aki nagyszerű hölgynek jellemezte a 96 éves korában elhunyt királynőt. 

Biden elmondta, II. Erzsébet halála óta nem beszélt a királyi család tagjaival, ahogy még nem köszöntette III. Károly királyt sem. 

– idézi Bident a CNN.

Annyi kiderült, hogy a Fehér Ház munkatársai már megkezdték az előkészületeket, hogy az amerikai elnök ott tudjon lenni a királynő utolsó útján. Joe Biden tavaly nyáron találkozott hivatalos úton utoljára II. Erzsébettel, a királynő Windsorban fogadta az amerikai elnököt és feleségét. 

Nyitókép: Chris Jackson/AFP

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 10. 10:06
Hatha ott is marad a kis szenilis !
MintaPedagógus
2022. szeptember 10. 09:15
Véletlenül ráhugyozik a ravatalra?
formaegy
2022. szeptember 10. 08:53
Egyáltalán fogja tudni, hogy hol van? Majd azt hiszi, hogy Kamilla II. Erzsébet és feltámadt. ))))))))))))) Tudom morbid, de ez az elmeroggyant gyilkos Biden a saját unokáját sem ismeri fel. Vagy majd megbotlik és tanyál egyet. ))))))))))
chief Bromden
2022. szeptember 10. 08:14
Nagy kihívás lesz az idős úr számára. Nehogy Monicának szólítsa az ifjú királynét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!