Pride Amerikában: sztriptíz-rúdon táncoló szoknyás kisfiú (videó)

2022. augusztus 10. 19:38

Az édesanyja ujjongással fogadta a produkciót.

2022. augusztus 10. 19:38
null

Nézzük ezúttal a Pennsylvania Prideot, ahol egy anyuka ujjong, hogy gyereke egy sztriptíz-rúdon pöröghet. A videón egy szivárványos szoknyába öltöztetett kisfiú látható, aki lába közé veszi a rudat és próbálja utánozni azt, amit előtte mutatott be neki az oktató – írja a 888.hu.

A videót a kisfiú édesanyja tette közzé a TikTok-on, a videóhoz az alábbi szöveget írta: „A Central PA Pride egy sztiptíz-rudat állított fel, mellé egy csodálatos oktatóval, hogy segítsen. A gyerekem egy született tehetség!” 

A videót azóta eltávolította az édesanya a közösségi oldalról.

 

Nyitókép: Twitter

 

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. augusztus 12. 19:27
"Átoperált óvodás" és a többi ballib troll sunyin hallgat...
Jooee
2022. augusztus 11. 19:14
Ez egy szerencsétlen, tróger szülőkkel.
amca
2022. augusztus 11. 14:55
Imperium Romanum. Remélem ezek előbb megdouglesznek.
triacus
2022. augusztus 11. 11:29
Érdemes megfigyelni a videót készítő hölgynek (a "haladó", baloldali szellemiségű olvasóknak: személynek) - aki elvileg(?) a videón szereplő gyerkőc édesanyja (a "haladó", baloldali szellemiségű olvasók számára: méhhel rendelkező gondviselőnek) - Shalee Ellisnek a közösségi oldalait: - Tiktok: https://bit.ly/3JPXAiX - Instagram (bár privát, de a "bio" is nagyon árulkodó): https://bit.ly/3PcPdix - Facebook: https://bit.ly/3Phr6zt - Twitter: https://bit.ly/3vWZrwO érdekes látlelete az elhülyülésnek (a progresszív baloldali olvasóknak: egy csodálatos, emancipált, a transzgyerekek jogaiért kiálló, belevaló queer személyiséget láthatunk) Ja és ráadásképpen: Shalee párja - a videón szereplő gyerek "apja" (a progresszív baloldali olvasóknak: másik gondviselője) - sem teljesen százas (a progresszív baloldali olvasóknak: a másik gondviselő is egy nagyon bátor, önmagát felvállaló személy) - szerencsétlen kislány (a progresszív baloldali olvasóknak: a pár másik - feltehetően már transzgender - gyermekének nagyon gondoskodó gondviselői vannak): https://bit.ly/3SGZoPg https://bit.ly/3dhhPtH
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!