KATA-törvény: Alkotmánybírósághoz fordulna a Mi Hazánk

2022. július 13. 17:18

Ha Novák Katalin is jóváhagyja a szigorítást, az Alkotmánybírósághoz fordulna az ellenzéki párt.

2022. július 13. 17:18
null

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a párt kijelentette, hogy az országgyűlési képviselőcsoportja nem támogatta a katás adózókra vonatkozó törvény módosítását, ezért amennyiben azt Novák Katalin köztársasági elnök aláírja, az Alkotmánybírósághoz fordulnak.

A szeptember elsejétől életbe lépő törvénymódosítással a Fidesz több mint 400 ezer katás vállalkozó, így több százezer magyar család napi megélhetését sodorta veszélybe”

– közölték. Nehezményezték továbbá, hogy a globális nagyvállalatokat nem sújtják különadóval és szkeptikusak azzal kapcsolatban is, hogy a költségvetés helyzete a lépéstől nem fog javulni. 

(MTI)

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. július 13. 22:44
Javaslom a Mi Hazánknak, hogy mielőtt hülyeségeket beszélne, egyeztessen a kamarákkal és a kőkeményen adózó (nem katás! ) és munkaerőhiánnyal küzdő vállalkozókkal! Mindjárt olyan csúnyát írok, hogy magam is megbánom, mert kihoznak a sodromból a problémát csak távolról ismerő beleszájalók, mint Toroczkai.
Pitypangocska
2022. július 13. 22:40
Azt hittem, a Mi Hazánk normális, de most csalódtam. Ezek sem látják a fától az erdőt. Évekig vártunk az én szakterületemen arra, hogy a KATA-t végre eltörölje kormány, mert csak ezzel lehet orvosolni a súlyos munkaerőhiányt. A MI Hazánk meg ne szóljon bele olyasmibe, amihez ezek szerint -sajnos- tök hülye. Óriásit csalódtam!
kaltran
2022. július 13. 20:35
No a mi hazánk is elmehet a kurva anyjába
amca
2022. július 13. 19:39
Toro Rosso= firkász. Előd= őrmester ?? Dórika = polito??? Apáti = jogász Dócs Dávid - kulák. Szabadi István. showman ??? Mind-mind Nagy KATA szakértő: Hiiihihihihihi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!