Elhunyt Ray Liotta

2022. május 26. 19:36

A színészt álmában érte a halál, 67 éves volt.

2022. május 26. 19:36
null

A színész a Dangerous Waters című filmet forgatta a Dominikai Köztársaságban, amikor váratlanul elhunyt – adta hírül a hvg.hu.

Ray Liotta filmszínészi karrierjében Martin Scorsese 1990-es mesterműve, a Nagymenők hozta meg az áttörést. A gengszter Henry Hillt alakította Robert De Niro és Joe Pesci mellett. A film sikere megnyitotta előtte a hollywoodi ajtókat.

De emlékezetes szerepeket alakított a Baseball álmokbanA 99-es paragrafusban és a Felejthetetlenben is – idézte fel a portál.

Az utóbbi évek Ray Liotta filmes újjáéledését hozták. Szerepelt a Netflix forgalmazásában készült 2019-es Házassági történetben, Steven Soderbergh tavalyi filmjében, a Semmi hirtelen mozdulatban. Valamint nemrég fejezte be az Elizabeth Banks által rendezett Cocaine Bear című film forgatását – derült ki a cikkből.

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex
2022. május 28. 05:36
A SorozatBaráton nézhetitek pl ezt a 3 évadost: Piszkos zsaruk (Shades of Blue) https://www.sorozatbarat.club/video/series/3907/Piszkos_zsaruk_online_sorozat/01_evad
Methodic
2022. május 27. 13:16
Szomorú, ahogy sorban mennek el...gyerekkorom ikonjai, karakteres jellegezet színészei. Ray Liotta egy volt azok közül, akik mindig tökéletesen teljesítették a feladatot, és olyan egyedi módon, igazi személyiségként játszottak, ahogy csak nagyon kevesen tudtak. Szomorú, nagyon szomorú...
Mátyás01
2022. május 27. 12:17
Főleg a 90-es években volt nagy sztár, pl Őrjítő vágy, Menekülés Absolomból, Copland, Hannibal, Azonosság, de ahogy elnézem utána sem lustálkodott, csak kikerül az A kategóriából. Jó színész volt, nyugodjék békében.
Rodolfo
2022. május 27. 11:29
Nem egy egészestés film, de ez is remek Mr Liottátol: https://www.youtube.com/watch?v=_SyKelQ4geo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!