Fidesz: a baloldal törvénytelen kampányakciót folytat

2022. március 29. 15:53

Törvénytelen kampányakcióval, tömeges telefonos üzenetküldéssel vádolja a baloldalt a Fidesz.

2022. március 29. 15:53
null

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: több bejelentést is kaptak kedden arról, hogy ismeretlen telefonszámról SMS-eket küldtek ki, melyben a baloldal támogatására buzdítottak. Olyanok is kaptak ilyen üzeneteket, akik a baloldali pártok számára soha semmilyen adatukat nem adták meg, köztük több kormánytag is – tette hozzá.    

Kiemelte: az elmúlt napokban számos információ látott napvilágot arról, hogy Bajnai Gordon és az „Amerikában kiképzett titokminisztere” a DatAdat nevű cégen keresztül milyen

titkos és tiltott adathalász-tevékenységet folytatott.    

Hollik István szerint a kedden kiküldött SMS-ek bizonyítják, hogy a törvénytelen eszközökkel összeállított adatbázis, a„Bajnai-lista” létezik. Bajnai Gordon és cége ezzel az üzenetküldéssel száll be a kampányba, támogatva Márki-Zay Pétert és Gyurcsány Ferencet - mondta a kormánypárt kommunikációs igazgatója.    

A politikus szerint a tömeges üzenetküldés kapcsán személyes adatok törvénytelen használata, valamint

tiltott kampányfinanszírozás gyanúja is felmerül.

Ezért a kormánypártok nevében Hollik István felszólította Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét és Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, hogy „fejezzék be a törvénytelen kampányakciójukat”.

(MTI)

Nyitókép: Hollik István Facebook-oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. március 29. 18:36
A mezőgazdasági és a választási naptár szerint április 3-ig MINDEN BE LESZ VETVE!
Anonymtalan
2022. március 29. 18:13
Diszkvalifikálni? Vagy valami szankciót!
Dezsőke
2022. március 29. 17:52
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
Jooee
2022. március 29. 17:42
Az EBESZ mit csinál ilyenkor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!