Orbán Viktort megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnökének

2021. október 29. 11:48

Újra megválasztották a Fidesz elnökét a CDI alelnöki posztjára.

2021. október 29. 11:48
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön Brüsszelbe utazott a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) kétnapos vezetőségi ülésére, illetve közgyűlésére. A miniszterelnököt újra megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnökének a szervezet Brüsszelben zajló közgyűlésén. 

Az 1961-ben létrehozott jobboldali pártszövetség közösségi oldalán közzétett információk szerint a CDI elnöke továbbra is a kolumbiai Andrés Pastrana, a főtitkár pedig a spanyol Antonio López-Istúriz White. Az európai miniszterelnökök közül – Orbán Viktoron kívül – Szlovénia kormányfője, Janez Jansa, valamint a horvát miniszterelnök, Andrej Plenkovic tölt be alelnöki pozíciót a konzervatív pártszövetségben.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. október 29. 17:19
Egy tolvajt... Ez keresztényi választás volt.
files32
2021. október 29. 13:34
Liberális Internacionálé.
zolizolizoltan
2021. október 29. 12:42
Ehhez csak gratulálni lehet. Gyűjti az alelnöki funkciókat. A liberális internacionálé után a kereszténydemokrata internacionálé alelnöke. Milyen internacionálé a következő?
BossN
2021. október 29. 12:33
Amíg Orbán Viktor vezeti az országot, a Jóisten is velünk van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!