Fekete-Győr András is beleszállt abba, amit ő maga nevezett cicaharcnak

2021. augusztus 30. 15:40

„Én a cicák közötti harcot sem szeretem, mert nagyon hangos és fájdalmas hallgatni” – fogalmazott a Momentum elnöke.

2021. augusztus 30. 15:40
null

A Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelölt-jelöltje a Városház térről jelentkezett be, hogy a védelmébe vegye az Egészséges Budapest programot. A rövid bejelentkezésében kifejtette, hogy cicaharc folyik a Városházán az atlétikai vb vétójával kapcsolatban. Saját bevallása szerint:

Pár perc múlva, viszont már arról beszélt, hogy ha Budapest nem kapja meg az Egészséges Budapest program keretében a pénzt, akkor a Momentum is megakadályozza azt, hogy atlétikai VB legyen Budapesten. A program megvalósulása egyébként sose volt kérdéses, mivel már félúton tart.

Az Egészséges Budapest program

A program lényege az, hogy a főváros kap évi 10 milliárd forintot az államtól, hogy ossza szét a kerületek között a járóbeteg ellátás fejlesztésére. Az első évben 10 milliárd 441 millió forint lett kiutalva a főváros számára, idén pedig 10 milliárd 264 millió forint. Az atlétikai vb vétója kapcsán egyik fél sem érintette ennek a programnak a folytatását/magvalósítását.

Nyitókép: Mérce Facebook-oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 31. 18:42
Semmi csoda! Csak Gyurcsány életveszélyes fenyegetése elérte Fekete-Győ Andrást is... nem csak a Vágó gyereket...
Sanyikám
2021. augusztus 30. 22:12
Aztán,ha el jön az ideje,BP Koncsítája majd újra csak valamelyik helyszínről dob fel a Fészre egy szelfit a fényes arcú Geegővel az oldalán. Nyomorultak.....
józan paraszti ész
2021. augusztus 30. 20:50
"a Momentum is megakadályozza azt, hogy atlétikai VB legyen Budapesten" Oszt, hogyan kicsi cica? Bojkottáljátok, nem lesz momentumos induló? ( Na ez már tényleg durva vicc volt) SZivárványos zászlóval beszaladgáltok a stadionba. Még a féllábú biztonsági őr is lefut benneteket, kidob a stadionból.
olajfa1
2021. augusztus 30. 19:46
Szerintem tiltakozhatnának azért is hogy karácsonykor ne essen a hó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!