Samu & Frodó – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. július 20. 15:25

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2021. július 20. 15:25
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a fehér ember rasszizmusának nincs határa! Csak így történhetett meg az, hogy a Gyűrűk ura írója az európai fehér emberre, törpékre és hobbitokra, valamint a sötétebb, keleti és déli fajokra osztotta fel a szereplőket. És ha ez még nem lenne elég, meglátása is oly férfiközpontú és heteroszexuális, hogy eddig a filmkészítők is figyelmen kívül hagyták az egyértelműen „homoerotikus aláfestést”. Pedig, ha jobban belegondolunk, Samet és Frodot sem csak a tábortűz melegítette a gyűrű őrzése közben.

Jó hír a chicagói iskolákba visszatérő diákoknak, ugyanis bármi is történjék a nagyvilágban, ezentúl mindig biztonságban lesznek: mostantól női higiéniai felszereléshez és óvszerhez is juthatnak a létesítményekben. Az előbbit különös gonddal helyezik el a férfiak számára kijelölt mosdókban is, hiszen transznemű fiaink erős vérzése sokakat sarkalt otthon maradásra azokon a bizonyos napokon, hátha így könnyebb lesz nekik is átvészelni azt az időszakot. Az utóbbit pedig a 10-11 éves gyerekeknek ajánlják a leginkább figyelmébe, hiszen nem lehet elég korán kezdeni a megelőzést.

A matematika is rasszista. 2+2=4? Dehogy! Ez csak a fehérember rasszizmusa. Az ontarioi 9. évfolyamosok tantervében a számtan immár nagyon helyesen szubjektív tárgyként szerepel. Így azokat szolgálhatja, akik „történelmileg hátrányos helyzetűek és a matematikaoktatásban alulteljesítettek”. Végre! Hány évet kellett erre várni? Bár ki tudnánk számolni…

Az HBO legújabb sorozatában gombás fertőzés pusztít az Egyesült Államokban, ami agresszív Fertőzöttekké változtatja az embereket. Ebben a poszt-apokaliptikus világban kell egy csempésznek eljuttatnia egy (végre!) homoszexuális lányt az ország túlsó pontjára. Reméljük, hogy gomba elleni krémet visznek az útra magukkal! Így talán megmenekülnek Ásókától!

A Pinknews legforróbb nyári hírei közé tartozik, hogy a Dr. Szöszi c. bohókás, enyhén feminista film egyik befejezésében a szöszke jogásznő riválisával, egy másik jogásznővel elegyedett volna romantikus kapcsolatba, a dögös jogászsrác helyett. Nem számít, hogy a forgatókönyvírók tiltakoznak az ellen, hogy egy ilyen verzió is létezett volna. Akkor is volt ilyen. De ha mégsem, akkor meg legyen!

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy miként lehetünk „szexpozitív” liberális mintaszülők, zöldebbek családként vagy klímavédelmi aktivisták és pedofilbarátok, ha magángéppel járunk.

Ezekről és sok más érdekességről is olvashatnak az Alapjogokért Központ rendhagyó sajtószemléjének aktuális számában.”

A teljes szemle itt olvasható.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2021. július 20. 17:57
A botrányvezérelt - nem ellenőrzött, ezért - SÁTÁN-i média világában leírva, elmondva a valóság és a hazugság közötti különbség: NULLA. Ám gyorsan kiderül, mi a valóság, mi a hazugság, amikor a hazugság győz. Csak akkor már sokaknak késő, mert belehalnak, a rezsiemelésbe, a devizahitelbe, a közbeszerzések idegen kézbe adásába, a közművek privatizálásába, a "demokratikus szegények segítésébe", az uniós és állami pénzek PPP-kel való átjátszásába, ismét az idegeneknek, a Sorosnak "védelmi pénz" címén kifizetett évi 2500 milliárdba, a hadsereg leépítésébe, a rendőrség párthadsereggé züllesztésébe, az iskolák buziműhellyé projektelésébe, az EU migránskvótájának törvénybe iktatásába, a "családi" pótlék megháromszorozásába, a családi adókedvezmények eltörlésébe, a pedagógusok "felszabadításába", ... ecetera, ecetera...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!