Az érzékenyítésben nincs megállás – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. július 14. 11:45

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2021. július 14. 11:45
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy az érzékenyítésben nincs megállás. A Disney Park például ismét „mágikus lépéseket” tett azért, hogy mindenki befogadónak érezze Varázsbirodalmát, ezért az esti záróperformance-ra hívó megszólításából kizárta bevételét termelő közönségének jelentős részét: a nőket és férfiakat, fiúkat és lányokat. Ezek a megnevezések ugyanis kirekesztőek lehetnek. Ez aztán a bátor marketingstratégia!

A halmozottan hátrányos Lady Phyll és sorstársai amúgy is kihívásokkal és küzdelmekkel teli életét csak rontotta, hogy rájöttek: a Pride is kirekesztő! Ezért nem volt választásuk, az elnyomó fehér LMBTQ+ társadalom uralma ellen meg kellett szervezniük a UK Black Pride-ot. Így végre ők is a középpontban lehetnek!

A legnagyobb megnyugvást azonban az utazási dokumentumokban történt változás hozza. India, Pakisztán, Nepál és Hollandia után az Egyesült Államokban is lesz harmadik opció az útlevélen, ahol az utazni vágyók maguk jelölhetik be a születésitől eltérő nemüket. Az amerikaiaknak nem kell tovább szégyenkezniük, hogy nőnek és férfinek nézik őket.

Aggasztó kutatási eredmények láttak napvilágot: az Egyesült Államokban az emberek közel egyharmada erősen jobboldali tekintélyelvű, mely más nyugati országokénak a duplája! Az országot egyértelműen Trump fertőzte meg első kampányával, aki azóta is sok szimpatizánst tudhat maga mellett. Reméljük, hogy megfelelő médiaakcióval és aktivista-összefogással sikerül megakadályozni a teljes romlást.

Hűséges olvasóink jól ismerik már a National Geographic-tól származó tudományos gyöngyszemeket. Nem lenne teljes a hetünk, ha a szervezet nem fogalmazta volna meg ismét, mennyire rasszisták vagyunk – köszönjük, Geo! Éppen a tűzijáték az ugyanis, mely színesbőrű embertársaink egészségét jobban károsítja, mivel ők nagyobb arányban élnek városokban, ahol a légszennyezettség magasabb. Ez a felismerés megérne legalább egy rakétát azért, persze csak képletesen!

Eljött végre a nap, amikor már szüleik politikai nézetei miatt is kizárhatják a fiatalokat az iskolából! Az ohioi Columbus Akadémia ragaszkodik a kritikai fajelmélet bevezetéséhez, ami sok szülő nemtetszését váltotta ki. Az iskola, mint a toleráns progresszió egyik amerikai jelképe, levélben dorgálta meg a szülőket viselkedésükért, és közölte, hogy gyerekeik nem iratkozhatnak be a félévre. Ejnye, kedves szülők! Őket is vissza kellene ültetni a szamárpadba.

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy még hathatósabban fog fellépni a Facebook a „szélsőségek” ellen, valamint arról is, hogy zoofília miért kevésbé erkölcstelen a húsevésnél.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. július 14. 15:42
Azért különös dolog, hogy egy önmagában életképtelen réteg akar uralkodni az emberi társadalom felett. Álljon mán meg a menet emberek!
az ember
2021. július 14. 14:21
"az Egyesült Államokban az emberek közel egyharmada erősen jobboldali tekintélyelvű, mely más nyugati országokénak a duplája!" Mivel az érintett felmérés az emberek negyedét definiálja erősen jobboldali tekintélyelvűnek. Ilyen kérdésekre kell válaszolni: Gays and lesbians are just as healthy and moral as anybody else. There is absolutely nothing wrong with nudist camps. Atheists and others who have rebelled against the established religions are no doubt every bit as good and virtuous as those who attend church regularly. The old-fashioned ways and the old-fashioned values still show the best way to live. There are many radical, immoral people in our country today, who are trying to ruin it for their own godless purposes, whom the authorities should put out of action.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!