Trans Star Wars – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. május 17. 09:55

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2021. május 17. 09:55
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

 

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a messzi-messzi galaxisban egyre furcsább lények jelennek meg. A nemrégiben megjelent új Star Wars Bad Batch rajzfilmsorozata sem kivétel ez alól. A rajzfilm egyik karaktere ugyanis lehetséges, hogy transznemű. Ráadásul Omegáról, a Köztársaság klónjáról még az is kiderülhet, hogy homoszexuális. Nem csoda, hogy a Kaminón több millió férfi klón után végre valami izgalmasabbra vágytak a tudósok és legyártottak valami egészen mást. A változatosság gyönyörködtet, ugye.

Végre kiderült, hogy mi a tartós házasság titka. Kitől mástól tudhatjuk meg a rejtélyt, ha nem Bill Gates-től? A dollármilliárdos ugyanis még 1997-ben arról egyezett meg feleségével, hogy évente egy hétvégét eltölthetnek szeretőjükkel az egyik tengerparti házukban. Ez persze még nem a nyitott házasságot jelenti, csak egy előre mutató kezdeményezés. A Yahoo ezért ajánlja mindenkinek, elvégre a Gates házaspárnak is bejött és nem lett válás a vége. Ja, de.

Nem megfelelőképp újították fel a Disney Worldben a Hófehérke történetét bemutató élményvasútat. Persze az attrakció szebb megvilágítást kapott, meg jobb animációkat. Egy ennél sokkal fontosabb dolgot viszont érintetlenül hagytak: ez pedig a mese befejezése. Hiba volt. Hófehérke ugyanis a felújítás után sem egyezett bele az őt felébresztő abuzáló csókba. Lehet nem is akart felkelni álmából, de pláne nem arra, hogy egy fehér heteroszexuális képződmény molesztálja. Ideje lenne új, haladóbb befejezést találni ennek a mesének is.

Egy édesanya elveszítheti gyerekfelügyleti jogát egy politikailag inkorrekt kerti dekorációs tárgy miatt az USA-ban. A nő kocsifeljárója mellett egy fa tövében ugyanis van egy kő, amelyet a konföderációs zászló képe díszit. A gyermek apja szerint ennek a jelenléte a kertben nem teszi megfelelővé a helyet a gyerek felnevelésére. A bíróság természetesen elfogadta az érvelést, és amennyiben a kitűzött határidőn belül nem távolítja el a követ az édesanya, az apának ítélik a felügyeleti jogot. Tanulság: nem kéne rasszista jelképeket tartani a kertben sem.

A Biden-adminisztráció újraindítási csomagja a vendéglátósok között aszerint tesz különbséget, hogy milyen elnyomott kisebbségekhez tartoznak. Tehát a szövetségi támogatások igénylésénél a sor végére kerülnek azok a vállalkozások, amelyek fehér, heteroszexuális férfiaké. Egészen elképesztő, hogy egyesek úgy osztanák el a támogatási összegeket, hogy mely vállalkozásnak mekkora volt a bevételkiesése. Nem volt elég, hogy a fehérek évtizedekig elnyomták a feketéket, most még a segélyeket is lenyúlnák. Szégyen.

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy szülőként mit kell tenni, ha gyermekünk a rossz mosdót használja, továbbá arról is, hogy nem mindenki lelkes a Starbucks társadalmi népnevelésétől.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2021. május 18. 13:14
A kedves feministáknak üzenem: Hófehérkét nem megcsókolták, hanem újraélesztették. Ennek része a mesterséges lélegeztetés. Ettől kelt életre, nem pedig a csóktól.
Párhuzamos különvélemény
2021. május 17. 12:46
Jól bírjátok ezt a sok szart szemlézni...
Aerion
2021. május 17. 11:52
Nem tudom, talán akkor, ha a verebek a globalo-cion médiát kezdik csipegetni azok termékei helyett. Viccet félretéve, ez komoly dolog, ha ez így megy tovább, és igen valószínű, hogy igen - nem tartok kizártnak egy katonai államcsínyt az elmebetegek ellen. De mindenképpen valami egészen brutális dolog következik.
Aerion
2021. május 17. 11:32
A szövetségi támogatások igénylésénél a sor végére kerülnek azok a vállalkozások, amelyek fehér, heteroszexuális férfiaké. Mert ez egyáltalán nem diszkriminatív. Egészen elképesztő, hogy egyesek úgy osztanák el a támogatási összegeket, hogy mely vállalkozásnak mekkora volt a bevételkiesése. Ez nyilvánvaló módon szembe menne a józan ésszel. Fasiszta, kirekesztő és intoleráns lépés lenne. Valójában olyan adópolitikára van szükség, amelyben csak a heteroszexuális fehérek fizetnek adót, legalább 50 %-os mértékben a nők és 75 %-os mértékben a férfiak. Cserébe viszont mindenki más adókulcsa nulla. Én nem tudok elképzelni ennél demokratikusabb megoldást, kivéve, hogy az összes fehér heteroszexuálist meg kell ölni. Mert mind fasiszta. És náci. Egy ilyen lépés utáni adópolitika lenne érdekes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!