Állatvédők az állattenyésztés ellen – az Alapjogokért Központ szemléje

2021. május 03. 11:00

Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről.

2021. május 03. 11:00
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ szemléje

„Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy az ember gusztustalan mód zsákmányolja ki folyamatosan az élővilágot.  Szerencsére azonban itt vannak az állatvédők, akik minderre megfelelőképpen, az arányosság elvét szem előtt tartva hívják fel a figyelmünket. Orengonban éppen ezért azt javasolják, hogy nem állhatunk meg ott, hogy betiltjuk az állatok levágását. A mesterséges megtermékenyítésüket és ivartalanításukat is be kell szüntetni, ugyanis ezek szexuális bűncselekmények. A törvényjavaslat értelmében ugyan a későbbiekben is lehet majd húst forgalmazni, csak meg kellene várni, amíg az állatok maguktól múlnak ki. Ezzel valójában az állattenyésztő telephelyek öregotthonokká alakulnának át a jószágok számára. De mi lesz a növényekkel? – tehetjük fel teljesen jogosan a kérdést.

Az Egyesült Államokban újra fellángolt a vita a rasszista egyetemi szappanadagolók körül. Egy kaliforniai konferencián ugyanis egy fekete hallgató azt kifogásolta, hogy neki sosem adja ki a mosdókban található automata szappanadagoló a folyékony szappant.  Ez nyilvánvalóan azért van, mert „nem látja” a feketék kezét a gép, vagyis rasszisták tervezték rasszistára. Persze ezek a masinák eleve nem látnak színeket, mivel infravörös sugarakkal érzékelik az emberi tenyeret. Ennek ellenére bizonyos, hogy valamiféle fehér ármány áll a háttérben, melynek felfejtésére további kutatások lennének szükségesek.

A Crayola írószergyártó végre bemutatta az új, a „világ színei” nevet viselő zsírkréta készletét, amely huszonnégy különböző bőrárnyalatot tartalmaz. A készlet célja mi más is lehetne, mint az óvodások között uralkodó rasszizmus visszaszorítása. Kérdéses persze, hogy a magukat hímneműeknek vallók mennyire vannak képben a különböző színárnyalatokkal. Ennek ellenére a készlet minden bizonnyal nagy siker és alapfelszerelés lesz az iskolákban.

Virginia állam végre valódi lépéseket tehet a rasszizmus ellen, mivel valószínűleg megszüntetik az emelt szintű matematika oktatást. A tervek szerint minden gyereknek egészen a tizenegyedik osztályig – ami a magyar középiskolai negyedik osztálynak felel meg – egységes csoportokban kell tanulnia a matematikát. Azonban ezek után sem lehetne fakultációt kialakítani, mivel ezekben a csoportokban túl sok a fehér. Ráadásul a tanítási módszereket is át kellene alakítani és „a számolás helyett inkább a kommunikációra és az egymással való kapcsolatokra koncentrálni”. Eleve minek matematikát tanulni, amikor a gépek mindent kiszámolnak, hát nem? De.

Az NBA kijelentette, hogy az idei szezonban már nem állnak ki az intézményesített amerikai rasszizmus ellen. Pusztán azért adják fel elveiket, mert csökken a meccsek nézettsége. Szomorú, pedig ha van brutális faji megkülönböztetés, akkor az pont az amerikai kosárligában leledzik. Ennek ellenére megint a pénz a fontosabb. Kemény ez a világ.  

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak, hogy újra fellángolt a vita Shakespeare nemi irányultságát illetően, illetve arról is, hogy hány anya is kell egy gyereknek.”

A teljes szemle itt olvasható

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. május 03. 12:53
"A mesterséges megtermékenyítésüket és ivartalanításukat is be kell szüntetni, ugyanis ezek szexuális bűncselekmények." Hátulról nem erőszak. Ha akar, elfut.
1Szkeptikus
2021. május 03. 12:08
Ezek mind olyan kérdések, amelyeket vagy óvodás gyerekek , vagy olyan felnőttek tesznek fel, akik valamilyen tudatmódosító szereket használnak. Remélem hogy még vannak emberek akik gondolkodni, és tenni is tudnak egy normális világ érdekében.
nick89
2021. május 03. 12:03
Értékeljétek! A NER-bérenc hozzászólása a kínaivírushoz: "darázs 2021. április 30. 14:32 3 @monuskaroly mi több a lehető legjobban kell behódolni a ferdeszeműeknek mert ők csak olyan mutánst dobnak piacra ami ellen oltásuk is van. mert gondolom önmagukat nem akarják pusztítani."
kortárs
2021. május 03. 11:35
Hány anya is kell egy gyereknek? :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!