Kelemen Anna a Szputnyik V nagykövete szeretne lenni

2021. február 08. 16:17

Az egykori playmate az orosz vakcinát választaná.

2021. február 08. 16:17
null

„Úgy gondolom, hogy egy nyugat–kelet beidegződés van Magyarországon. Sokan úgy vélik, hogy csak és kizárólag az a jó, ami nyugatról érkezik”nyilatkozta az Indexnek Kelemen Anna, hozzátéve, hogy „gyerekkorunkban is orosz vakcinákat kaptunk, úgyhogy szerintem biztonságos az orosz vakcina, hiszen 92 százalékos védettséget nyújt”.

„Nagyon szeretném, hogy az elsők közt be lehessek oltva, amit próbálok is elérni, de majd meglátjuk, hogy sikerül-e. A Szputnyik V arca akarok lenni, szívesen vállalnám a népszerűsítését” – hangsúlyozta az egykori playmate, aki Instagram-oldalán is megerősítette, hogy az orosz vakcinát választaná.

Nyitókép: YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2021. február 10. 17:42
A botox és plasztikai sebészet elrettentő példája lehetsz!
írmag
2021. február 09. 12:04
Úgy sejlik, a botox képviseletéhez ruházkodott! A követ, azt támogatom!
Világlátó
2021. február 09. 08:47
Annácska most majd megtapasztalja, milyen, ha lesújt a balliberális ököl. Biztos lesz pár liberálfasiszta, aki azonnal nekimegy, mert merészelt olyat mondani, ami inkább a kormányoldal narratívájába illik. Lehet, hogy a Fosbúk is letiltja. Mindörökre.
Lacuska
2021. február 08. 23:30
Azt gondolom őt az amerikai német vakcinával kell beoltani, no nem spermával!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!