Szvasztikákkal gyalázták meg a fontainebleau-i temetőt

2020. december 28. 21:32

Franciaországban horogkeresztekkel firkáltak össze több tucat sírt egy temetőben.

2020. december 28. 21:32
null

Horogkeresztekkel firkáltak össze több tucat sírt vandálok hétfőn egy temetőben a franciaországi Fontainebleau közösségében, nagy felháborodást kiváltva. Frédéric Valletoux polgármester kijelentette, hogy a történtek sokkolták, és „szörnyűnek és undorítónak” nevezte az esetet. Hozzátette: a temető korábban sosem esett ilyen bűncselekmény áldozatául.    

 

 

A helyi média beszámolója szerint 67 sírt rongáltak meg a város legfőbb temetőjében. Az érintett családokat a lehető leghamarabb értesítik, a firkákat pedig lemossák. A polgármester vádemelést sürgetett az ügyben.

A firkák között nem csak horogkereszteket, hanem két aláírást is találtak. Az első „Charles” a másik pedig a „Biobananas”. Ezeket az aláírásokat november 16-án már látták feltűnni egy, a seine-et-marne-i Melunban látható graffitin.

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. december 29. 19:53
Keresztény temető..és nagy valószínűséggel melegek lehettek..az egyáltalán nem biztos, hogy zsidók..melegek és kész..a rózsaszínt ők kedvelik. És a tévedések elkerülése végett a franciák többsége nem lelkesedik azért,hogy melegek összeházasodjanak és gyereket fogadjanak örökbe..ez lehet az ok..
kata56
2020. december 29. 16:12
Én spec a párizsba delegált indiai nagykövet helyében kikérném magunknak, hogy a szvasztikát, ami egy ősi hindú szimbólum, ilyen aljas célokra használják... És követelném a felbújtók kilétének megállapítását...
kata56
2020. december 29. 16:07
Figyelemterelés...No lám..lám.. a szélsőjobbfasiszták..ugyebár... Mégiscsak ők a legnagyobb problémája az amúgy tökéletes EU-nak.. De ezek a gaz nácifasiszták(a JOBBIK kivételével !!!!) na ők nagyon nagyon veszélyesek.. Ráadásul a szvasztika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na az meg maga a pokol..ugye... Provokáció szaga-bűze van ennek a dolognak.. Hergelni az amúgy eléggé sarokbaszorult klakosságot, hogy ne a derék migriktől féljen, hanem azoktól, akik ilyet tesznek egy temetőben .. Ó borzalom...ó aljasság.. Amivel annyiban egyet is értek, hogy temetőben effélét csinálni aljas dolog...bármiféle temető is legyen az. Csak kíváncsi lennék, ki finanszírozta IGAZIBÓL az akciót... Gondolom, sose fogjuk megtudni.. Max a hülye kivitelezők egyik-másikát fogják megmutatni..ha egyáltalán...
afterall33
2020. december 29. 15:33
Európában egyre szaporodnak, akiknek sok, sok pszichiáter kell. Now!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!