Dobrev Klára alól a sámli is kicsúszik

2020. október 28. 12:31

Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért.

2020. október 28. 12:31
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

„Önmagában is kiábrándító, hogy Gyurcsány felesége azt üzeni, a nemzet nélkülözhetetlen részének, hogy tanulatlanok, miközben kétkezi munkájukkal a Fidesz kormányt szolgálják. Ha valaki a hazát kívülről szemléli és idegen érdekek szolgálatában áll, mit is mondhatna másként. Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért. A multinacionális cégekben dolgozók, amellett, hogy fix munkahelyük és jövedelmük van, családjukat is biztonságban láthatják. Munkáltatói hozzájárulással, szakmai tudásukat európai szintre emelhetik.

Ma már a demokratikus világ cégeinek elkerülhetetlen érdeke, munkásainak, munkavállalóinak megtartása, a folyamatos párbeszéd biztosításával. 2010 előtt a Gyurcsány vezette kormány és a mögötte álló MSZP háttér, mit sem törődött a munka nélkül tengődő, képzetlen munkaerővel. Ezzel szemben ma 500 ezerrel dolgoznak többen és egyre kevesebb a csak 8 általánost végzettek száma.
A CÖF-CÖKA a munkaadók és munkavállalók közös érdekein alapuló összefogásban látja az ország gazdaságának növekedését és a magyar családok biztonságos megélhetését.

Dobrev Klára alól úgy tűnik, a sámli is kicsúszik. Csatlakozni kívánunk a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke Palkovics Imre a Magyar Nemzetben közzétett Dobrev Klárának, a munkavállalókat lekicsinylő szavait cáfoló állásfoglalásához.A kormány helyesen cselekszik, mert követi a gazdaság primátusát, miközben a hazai érdekű nagyvállalatokat anyagilag is inspirálja versenyképességük növelésére. A Gyurcsány-Dobrev-művek althangon történő megszólalása, aláhúzta a hatalommániás érdekeket és országrontó tevékenységüket. A Munkástanácsok 1956-ban tudták, hogy kik tolják a gyarmatosítók szekerét. Most európai szinten sem tagadják hűségüket elveikhez, mint ahogy a CÖF-CÖKA sem.”

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. október 28. 19:42
A Dunában úszik egy sámli, Gyurcsányné rá akart mászni, a sámli elúszott, Gyurcsányné lecsúszott hollári, hollári hó.
Romentumos Gyurcsányjugend
2020. október 28. 17:50
Férje böszme, apja bolgár Senkiházi világpolgár
iIonah
2020. október 28. 16:54
Klárika alól kikígyózott a sámli.
llnnhegyi
2020. október 28. 14:58
Egy kommenista mindig hazudik! " Marx,Lenin, Sztálin,Rákosi, Apró,Kádár, Gyurcsany" Szia!-:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!