Valótlan állítás jelent meg több sajtóorgánumban a Teleki Blanka Gimnáziummal kapcsolatban

2020. július 29. 20:26

A beszámolók Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésében megfogalmazott hamis állításra épültek.

2020. július 29. 20:26
Klebelsberg Központ

„Megkezdődött a Teleki Blanka Gimnázium részleges akadálymentesítése.

Valótlan állítás jelent meg több sajtóorgánumban a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnáziummal kapcsolatban. A beszámolók Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésében megfogalmazott hamis állításra épültek, miszerint az intézményt fenntartó tankerületi központ nem biztosít forrást az iskola akadálymentesítésére. A beruházásra azért van szükség, mert a Közép-Pesti Tankerületi Központ 2020. június végén értesítést kapott arról, hogy a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium mozgáskorlátozottá vált tanulója a 2020/2021. tanévben folytatja tanulmányait az intézményben. A sajtóhírekkel szemben a valóság az, hogy a tankerületi központ 2020. július 6-án megkezdte az épület részleges akadálymentesítését, a munkálatok jelenleg is zajlanak. Ezeknek a fejlesztéseknek a becsült értéke 17,5 millió forint, amelyet teljes egészében a fenntartó finanszíroz. A 2020/2021. tanév kezdetére a Tankerületi Központ biztosítja a tanuló számára a megfelelő infrastrukturális feltéteket az intézményben. A fenntartó ezen kívül a tanuló szükségleteinek megfelelően az iskolai oktatásával kapcsolatos egyéb feltételeket is biztosítja.”

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PTYA
2020. július 30. 11:04
"A beszámolók Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő írásbeli kérdésében megfogalmazott hamis állításra épültek." Nihil novi sub sole. Nincs új a nap alatt...
Leskelődő
2020. július 30. 09:02
Erről a minden skrupulustól mentes Tóth Csabáról van szó: 'a kérdező Tóth Csabára, az MSZP zuglói elnökére, a kerület egyik legbefolyásosabb politikusára tereli szót, akiről Karácsony azt mondja, hogy mindig is mérges viszonyban álltak, de ez a kapcsolat politikailag le volt dugózva. - Igaz, hogy megfenyegette a családodat? - Ne viccelj. Többször.'
Zsolt75
2020. július 30. 07:30
A klubrádiót ez nem zavarja, még most is ezen sopánkodnak.
khomeini
2020. július 30. 07:20
Sajtópert kell indítani, ahogy a ballibek csinálják. Aztán behúzni a strigulát a megnyert sajtóperek rovatába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!