Elfogták a Jabba néven is ismert ISIS vezetőt

2020. január 17. 20:40

Az iraki erők Moszulban csaptak le a rettegett vezetőre, aki viszont csak a platóra fért fel, a rendőrautóba nem.

2020. január 17. 20:40

Csütörtökön jelentette be az iraki kormány, hogy kézre kerítették az ISIS egyik muftiját, Abu Abdul Barit, ismertebb nevén „Jabbát, a huttot” – számol be róla a Task & Purpose. Jabba Moszulban, az ISIS „kalifátusának” korábbi fővárosában bujdokolt. Jabba, vagy ahogy a terroszervezet harcosai hívták, Shifa al-Nima ismert volt az iraki fegyveres erők ellen szónokolt beszédeiről, avagy az azok ellen szóló szövegeiről, akik most elkapták őt. Az iraki kormány a Twitteren is közölte kézrekerítését, ahol azt állították Bari volt a fennmaradt ISIS erők egyik vezetője.

Jabba számos dolog miatt körözve volt nemzetközi szinten, így többek közt Jónás temetkezési helyének felrobbantásáért és a moszuli történelmi múzeum kifosztásáért és tönkretételéért is.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:56
M︆︆o︆︆︆︆o︆X︆︆︆︆︆i︆︆.︆︆︆︆n︆︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
reepurneu
2020. január 21. 06:52
M︆︆o︆︆o︆︆︆︆X︆︆︆︆i︆.︆︆︆︆︆n︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
fahihi
2020. január 21. 01:52
M︆︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆︆︆X︆i︆︆.︆︆︆︆n︆︆︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
penciworl
2020. január 20. 20:53
M︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆︆︆︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!