Lovak vágtatnak forgalommal szemben az M6-oson

2017. május 15. 09:06

Tizenhárom elszabadult ló vágtat forgalommal szemben az M6-os autópályán. A rendőrség lezárta a pálya egy szakaszát.

2017. május 15. 09:06

Olvasónk hívta a Mandinert a nap hírével, miszerint tizenhárom elszabadult ló vágtat az M6-os autópályán Nagydorog és Tolna között menetiránnyal szemben. A szabadság ízébe belekóstoló állatok rendőri kíséret mellett haladnak, tette hozzá, megjegyezve, nem ez az első eset Szekszárd környékén, hogy elszabadulnak állatok, legutóbb egy elszabadult tehenet csapott el egy vonat.

A Police.hu-ra is kikerült közben a hír, azt írják, hogy a rendőrség Szedres és Tengelic között lezárta az utat.  Az állatok a 117. kilométerszelvénynél a forgalommal szemben haladnak, a rendőrök az autópálya bal oldalán a forgalmat a szedresi, valamint a tengelici csomópontnál lezárták, valamint az érintett szakaszon közlekedők forgalomkorlátozásra számíthatnak. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy az érintett útszakaszon vezessenek fokozott óvatossággal, szerepel a közleményben.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. május 15. 19:23
Különben jó volt látni ezeket a lovakat. Az ország legnagyobb ménesét. Már kb. semmin nem látszik meg az országon, hogy lovas nemzet lenne.
Akitlosz
2017. május 15. 19:21
A macska az egyetlen szabad háziállat. Igaz, hogy nem is érik meg a békés öregkort az autósok miatt.
Akitlosz
2017. május 15. 19:19
"Lovak vágtatnak forgalommal szemben az M6-oson" És mi a film címe? Ki a rendező? Lesznek benne forgalommal szemben futó meztelen nők is? Kellene még egy cigányzenekar is a leállósávba.
békalepcse
2017. május 15. 12:18
Csak úgy mellékesen; Tegnap jöttem hazafele a 3-as autópályán, Frankfurti reptér előtt közvetlenül egy vaddisznót ütött el valaki a középső sávban. Valami vakegér meg előttem ment, integettek neki lassítson, de csak átment a szerencsétlen állaton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!