Már lehet szavazni az Aranyanyu Díjra!

2016. október 03. 20:50

Október végéig lehet szavazni a Richter Aranyanyu Díj döntőseire! A hat évvel ezelőtt alapított díjcélja, hogy felkutasson, széles körben ismertté tegyen és díjazzon olyan nőket, akik szakterületükön (az oktatásban, az egészségügyben vagy a szociális szférában) nap mint nap tanúbizonyságot tesznek kiválóságukról.

2016. október 03. 20:50

Rácz Zsuzsa írónő, a Terézanyu-könyvek szerzője és a Richter Gedeon Nyrt. alapították a díjat 2011-ben. Az elmúlt évek során a zsűri és a szavazóközönség már 37 nő munkáját ismerte el.

A jelöltekből kategóriánként négy, tehát összesen 16 döntős Aranyanyut választottak ki. Róluk egy kisfilm is készült. Mind a 4 kategóriában kiosztanak közönségdíjat, a döntősökre interneten lehet leadni a voksokat, valamint a zsűri is odaítél szintén minden kategóriában egy-egy díjat.

Idén a szavazás október 3-án kezdődik és október 30-a éjfélig tart. Mind a 16 döntős Aranyanyu adatlapja és kisfilmje megtalálható a www.aranyanyu.hu oldalon, itt lehet szavazni minden kategóriában egy jelöltre.

A nagyközönség november 10-én, a díjátadó gálán tudja meg, ki lesz 2016-ban a zsűri és a közönség 4-4 díjazottja, akik átvehetik a Richter Aranyanyu díjat és a vele járó 200 ezer forintos pénzjutalmat. Mint minden évben, idén is különdíjat ad át a Ridikül Magazin, így összesen 9 Aranyanyu örülhet az elismerésnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!