Tombol a kettős mérce: már a fehér is fekete

2016. augusztus 24. 18:39

Úgy látszik van különbség fehér és fehér között.

2016. augusztus 24. 18:39

„Elizabeth Wellington a Philly.com divatbloggere bizonyította, hogy mindent és mindennek az ellenkezőjét is képes teljes odaadással képviselni. Egyik nap leír valamit, pár nappal később viszont már az ellenkezőjét állítja.

A liberális divatszakértő szerint Melania Trump fehér ruhája félelmet kelt és az idegenellenességet szimbolizálja.

Viszont a »fashion writer« pár nappal később már ódákat zengett Hillary Clinton hófehér ruhakölteményéről.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2016. augusztus 25. 08:11
"Tombol a kettős mérce" Állítja a Magyar Idők. Akarom mondani Mutyi Idők.
Akitlosz
2016. augusztus 24. 21:59
Ilyen ez a divatszakma. Minden marhaságot képesek belemagyarázni az öltözékbe. De ez úgyis csak a nőket a buzeránsokat és a pojácákat érdekli, a többi férfit nem.
trespass
2016. augusztus 24. 21:56
Minden elismerésem Csépányi Balázsé! Végre egy szorgalmas újságíró, aki távoltartja magát a bulvártól, csak nyomoz a fontos és mérvadó külföldi hírek után. Lám, a kitartó kutatás eredményre vezetett, sikerült megtalálni és leleplezni (azért idézni pontosan nem) a demokrata (libsibolsi) csodafegyvert, Elizabeth Wellingtont, aki megpróbált elrejtőzni egy tizedrangú, philadelphiai online hirportál lyfestyle szekciójában, annak is egy alfejezetében (style), divatkritikusnak álcázva magát. Gratulálok Cs.B.-nak, aki egészséges(?) férfi(?) létére nem restelt lemerülni a web legeldugottabb bugyraiba, ahova más, egészséges férfiembernek eszébe nem jutna klikkelni! Ez minimum lovagkeresztet ér, sok-sok Deák Ferenccel ékesítve.
Anonymtalan
2016. augusztus 24. 21:49
Wow! A liberók már nem csak a fekete ingtől meg a barnától félnek, hanem már a fehértől is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!