Kölni imám: A nők hibája, hogy megtámadták őket

2016. január 22. 11:38

A Breitbart szerint egy orosz tévének nyilatkozva arról beszélt egy kölni imám, Sami Abu-Yusuf, hogy a Kölnben molesztált nők hibája volt, hogy megtámadták őket, mivel félig meztelenek voltak és túl sok parfümöt viseltek. Szerinte ezért nem meglepő, hogy a férfiak meg akarták támadni őket.

2016. január 22. 11:38

Egy kölni mecset imámja szerint a városban elkövetett szilveszteri nők elleni támadások miatt a nőket kell hibáztatni, mivel „félig meztelenek voltak és túl sok parfümöt viseltek”. A Breitbart szerint egy orosz tévének nyilatkozva erről beszélt Sami Abu-Yusuf, aki elmondta: nem meglepő, hogy a férfiak meg akarták támadni őket, mivel ezzel csak olajat öntöttek a tűzre. Abu-Yusuf a Kölnben található Kalk negyed Al Tawheed mecsetjének imámja.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. január 23. 02:26
Ez az imám egy hülye. Na őt kell először kiqrni Európából. Mert ő az igazi probléma és nem az őt követők.
illiberator
2016. január 22. 18:54
Kezd körvonalazódni, milyen világ vár ránk, ha nem söpörjük ki ezt a mocskot Európából. A bevándorlás leállítása már nem elég, vissza kell küldeni az összes illegális bevándorlót, ahonnan jöttek.A régiek közül pedig pedig az összes uszító imámot.
chack
2016. január 22. 18:16
Az őslakos nők a hibásak! Meg az őslakos férfiak! Azért, mert nem fogtak kapát-kaszát, és nem zavarták el az összes betolakodót azokkal együtt, akik beenged(tet)ték őket a környékükre.
incze
2016. január 22. 16:59
mindig is tudható volt, hogy egy elborult muszlim teljesen ner-kompatibilis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!