Anglia: baseball-ütővel vertek meg egy férfit, mert áttért az iszlámról a kereszténységre

2015. november 24. 15:48

A háza előtt verték meg baseball-ütővel a 49 éves Nissar Hussaint az angliai Bradfordban, amiért az iszlámról áttért a kereszténységre.

2015. november 24. 15:48

Nissar Hussain azért ment ki a háza elé, hogy odébb álljon a kocsijával, mire kapucnis férfiak támadtak rá, akik váratlanul szálltak ki egy autóból: egyikük baseball-ütővel ütlegelte, másikuk ököllel ütötte és rugdosta Hussaint, azután is, hogy a földre esett. A támadók akkor menekültek el, mikor Hussain szomszédai kijöttek a házból, hogy a segítségére siessenek.

Hussain elmondta, hogy a családjával együtt félelemben élnek, amióta megjelentek a Channel 4 egy 2008-as dokumentumfilmjében, és beszéltek arról, hogy áttértek az iszlámról a kereszténységre. Már korábban is előfordult, hogy zaklatták, megrongálták a kocsiját vagy a házát, és fenyegetéseket is kapott. Többször is értesítette ezek miatt a rendőrséget, de ez az első eset, hogy a rendőrség vallási indokból elkövetett gyűlöletbűncselekmény miatt nyomoz az ügyben.

Ez az elmúlt év volt a legijesztőbb. A családtagjaimnak bátornak kell lenniük, amint kilépnek az ajtón. Pedig ez egy civilizált ország: nem Pakisztánban vagyunk. Jogunk van élni az életünket anélkül, hogy zaklatnának minket a vallásunk miatt” – mondta a Daily Mail-nek Hussain, aki feleségével és hat gyermekével él Bradfordban.

Hozzátette: a muszlim közösség istenkáromlónak és másodrangúnak tartja őket, amiért áttértek a kereszténységre, de ennek ellenére nem bánta meg, hogy szerepelt a dokumentumfilmben. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. január 08. 00:25
Ilyen feltételek mellett könnyű elképzelni, lehetetlenül nehéz kitörni az iszlám köreiből, tehát elképzelhetetlen az integrációjuk. Ki velük Európából, de azonnal!!! Aki maradni akar azt ha férfi, belegyezésével azonnal merevedésképtelenné tenni és korlátos ideig maradhat.
kamasuka
2016. október 17. 15:03
Gyerekcsíny és álprobléma. Tovább! ;)
kerekes
2016. április 28. 00:55
A dk-sok futhatnának már össze ezekkel a barátaikkal.
thymian
2016. április 28. 00:55
Van egy pakisztáni nő, aki szintén áttért, a családja azóta is üldözi, illegalitásban kell élnie. http://www.krone.at/Welt/Mohammed_hat_Gewalt_gelehrt_und_ausgeuebt-Islamkritikerin_-Story-475193 Fontos hír! A szír röszkei "edző" elkívánkozik a spanyoloktól, Ausztriába, vagy Németországba szeretne menni. :D http://www.krone.at/Oesterreich/Getretener_Fluechtling_will_nun_nach_Oesterreich-Attacke_in_Ungarn-Story-483682
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!