Alekosz: Ártottak valakinek ezek az akácfák?

2014. május 15. 13:57

Nagy Alekosz valóságshow-hős és Munkáspárt-szimpatizáns EU-s kérdésekről elmélkedik. Szerinte az EU állatkínzó.

2014. május 15. 13:57

Nagy Alekosz, a Való Világ 4 győztese akácfákról, méhekről, pálinkáról, EU-ról. A gyújtó hangú monológot megható képsorok akasztják meg magyarországi akácfákról. Végül Alekosz felszólítja hallgatóit, hogy „ne szavazzanak Európára” a közelgő választáson.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vlagyimir Iljics
2014. május 16. 16:14
Aranyos tündéri srác ez az Alekosz, egyedi, szerethető és szórakoztató kis egyszerű lélek, nem véletlenül nyert valóság-show-t. Szegény nem érti hogy CSAK A KÖZTERÜLETEKRŐL akarják az akácot kitiltani, mert elnyom más fákat. A közterületi akácokból nem nagyon nyerünk mézet. A magánterületen és a vadonban levő akácokat, meg hogy lehetne már kitiltani és kiirtani??? Abszurd képtelenség ilyesmit gondolni... Nem tudtam hogy kommunista lett Alekosz, azonban az unió lényegét sem érti szegény, pl hogy a magyar fejlesztések 90% uniós pénzből valósul meg immár 10 éve. Más kérdés hogy ezen pénz jelentős részét, az orbánféle fosztogató hazaárulók lenyúlják... Szerintem ha a kommunizmus ősatya Platón és kidolgozója Marx megjelennének és körbejárnák az EU-t azt mondanák hogy az egész világon ahhoz a társadalmi rendszerhez, amit ők elképzeltek a legközelebb néhány uniós ország van. Pl Norvéga, Dánia, Hollandia, Finnország, Írország, Észtország, ezekben az országokban valósul meg leginkább a közteherviselés, a humánus szociális rendszer és a társadalmi egyenlőtlenségek kevésbé szignifikánsak. Tehát egy kommunista nagy hátraszaltót csinál ha pont az EU-t tagadja meg. A kommunizmus valós elve, nem erőszakos diktatúra. Sem Kínában, sem Kubában, sem É-Koreában nincs még csak köszönőviszonyban sem a kommunizmus valós eszméjével a rendszer, ahogy a Szovjetúnióban sem és a szocialista blokkban sem volt soha. Lenin bár átvett Marxtól pár dolgot, de eleve egy agresszív diktatúrát épített ki, mivel nem is nagyon tudott mást csinálni, hiszen egy óriási nagy ország, elitje, nemessége állt vele szemben vérszomjasan. Ott csak háborúval és utána diktatúrával lehetett egy valami nagyon halványan kommunizmushoz hasonló dolgot felépíteni, ami aztán Sztálin idejére, már teljesen eltorzult és köze nem volt a kommunizmushoz, ahogy Kínában vagy Észak Koreában sem... A kommunizmus megvalósulása egy hosszú fokozatos folyamat, hirtelen nem lehet, mert abból mindig ez a kudarc lesz amit bárhol kommunistának nevezett országok csináltak. Én el tudom képzelni nagyon is, hogy száz év múlva ilyen helyeken mint Norvégia megvalósul a kommunizmus, minden erőlködés nélkül, egyszerűen a társadalom fejlődik oda, hogy fokozatosan megvalósít egy élhető, igazságos, viszonylag egyenlő társadalmat... Azt amiről Platón és Marx is álmodott...
S0ma
2014. május 15. 16:43
Alekosz még sokra viszi. :)
Akitlosz
2014. május 15. 16:10
A legmagasabb fűtőértéke a cserfának van, nem az akácnak. De ettől még akácfákra természetesen szükség van. Európai unióra viszont nincsen, az a szabadság és függetlenség valamint a nemzeti, nemzetiségi jogok ellensége, ráadásul gyarmatosító is.
kjkj945
2014. május 15. 16:05
http://biocsillag.blog.hu/2013/02/12/az_akacvirag_jo_kohogescsillapito_hatasu_de_hasznaljak_meg_tulzott_gyomorsav-termelodes_eseten biocsillag.blog.hu/2013/02/12/az_akacvirag_jo_kohogescsillapito_hatasu_de_hasznaljak_meg_tulzott_gyomorsav-termelodes_eseten
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!