Meg tudjuk védeni gyermekeinket?

2013. december 16. 11:46

Nehéz szembemenni azzal az európai lobbitörekvéssel, amely azt hirdeti, hogy a gyerekeket négy éves korig meg kell tanítani az önkielégítésre, 12 éves kortól legyen joguk a szülői beleegyezés nélküli abortuszhoz, és hogy meg kell tapasztalniuk a homoszexualitást is, hogy felnőtt korukban majd szabadon dönthessenek a szexuális irányultságukról.

2013. december 16. 11:46
Kölnei Lívia

„Egy fiatal lengyel jogász, Witold Zontek  a gyermekbántalmazásról beszélt. Megvilágította a pedofília sokrétű fogalmát: nemcsak a kiskorúval elkövetett nemi aktus, hanem az arra biztatás, ösztönzés is bűncselekmény, sőt, a gyermek jelenlétében végzett szexuális cselekedet vagy egy pornófilm bemutatása is 2-15 év szabadságvesztéssel büntethető Lengyelországban. A gyermekprostitúció esete sem kivétel, vagyis amikor a gyermek a kezdeményező, és akaratával történik az egész.


Kacifántos pedofil-gyanús ügyekről is beszélt. Például léteznek olyan pornográf animációs filmek, ahol lehetetlen bizonyítani, hogy a rajzfilm szereplője gyerek, vagyis15 év alatti, így a filmkészítők kibújhatnak a pedofília vádja alól. Ki gondolná, hogy ilyenre is felhasználható ez a gyerek-műfaj? Azután felhívta a figyelmet a chaten megbeszélt találkák veszélyeire, nem tudható ugyanis, hogy hány éves a másik fél, és mit akar valójában. Társadalmi célú, csattanós reklámmal hívták fel erre a gyerekek és szüleik figyelmét Lengyelországban: egy kövér, visszataszító férfi ül a számítógép előtt, és éppen ezt cseteli a gyerekpartnerének: „Én is 12 éves vagyok…”

A lengyel jogásznak volt még egy érdekes felvetése, ami szöget ütött a fejembe: elképzelhető, hogy hamarosan enyhül a pedofília büntethetősége, pl. leszállítják a gyerekkor határait – a mai 14-15 évesek ugyanis sokkal fejlettebbek, mint a húsz-harminc évvel ezelőttiek.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2013. december 22. 21:41
Minderről beszélni kell, és nem engedni. A különböző életellenes életellenes cselekedetek és viselkedési formákkal szembeni toleranciával az egyházak már úgyis a falig hátráltak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!