Újra tüntetnek a rendvédelmisek

2011. május 02. 13:00

Péntekre újabb demonstrációt hirdetett meg a hivatásunk védelmében elnevezésű akciósorozat demonstrációs bizottságának vezetője, mivel nem sikerült megegyezni a kormánnyal.

2011. május 02. 13:00

Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke bejelentette: a rendvédelmi dolgozók pénteken újabb nagyszabású tüntetést szerveznek a fővárosba. 

Kónya emlékeztetett: akciósorozatuk április 11-én kezdődött, azt csak a húsvéti és május 1-i ünnepek, illetve a ballagások és érettségik miatt szakították félbe. A fegyverszünet alatt sem egyeztek meg a kormánnyal, ezért a demonstrációsorozat folytatódik - tette hozzá a hivatásunk védelmében elnevezésű akciósorozat demonstrációs bizottságának vezetője.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fóbia
2011. május 02. 19:30
Kapjonak meg mindent amit megérdemeknek! De csak annyit!
Steppenwolf
2011. május 02. 14:16
Akkor amíg tüntetgetnek a kiváltságukért, jobb, ha továbbra is felkészülünk az ilyen esetekre, hogy szarnak az állampolgárokra: http://bama.hu/helyi-ertek/postabontas/vandalok-a-magashazban-nema-telefon-a-rendorsegen-374499
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!