Szexbotrányba keveredett András herceg

2011. március 08. 09:26

Egy tizenhét éves, erotikus masszőrként dolgozó lánnyal fényképezték le András yorki herceget. Brit lapok szerint II. Erzsébet királynő 51 éves fia kiskorú prostituálttal került szexuális kapcsolatba.

2011. március 08. 09:26

Kiskorú prostituálttal hozták hírbe András yorki herceget, aki jó kapcsolatot ápol a korábban fiatal lányok futtatása miatt börtönbe került Jeffrey Epstein amerikai üzletemberrel. II. Erzsébet királynő fia brit lapok szerint szexuális kapcsolatba is került egy Epstein által menedzselt fiatalkorú prostituálttal, ráadásul olyan fotók is megjelentek, amelyeken a herceg egy tizenhét éves, erotikus masszőrként dolgozó lánnyal látható.

András herceg szóvivője visszautasította a vádakat, a királyi család pedig igyekszik elterelni a figyelmet a szexbotrányról Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvője előtt. Andrást korábban azzal vádolták, hogy a líbiai vezető, Moamer Kadhafi fiának közeli barátja, de Sakher el-Materivel, a januárban lemondott Ben Ali tunéziai elnök vejével is kapcsolatba hozták. A WikiLeaks által kiszivárogtatott dokumentumok pedig arról tanúskodnak, hogy a yorki herceg külföldi utazásai alatt rangjához méltatlanul viselkedik.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Juggernaut
2011. március 08. 16:43
Kiskorú? Ugyanmá'! Nem lehet mindenki pedagógus. Kell valaki aki valóban szereti a gyerekeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!