Cozma-ügy: Újabb bizonyítékok

2011. március 25. 17:13

A Cozma-ügyhöz kirendelt igazságügyi vegyészeti szakértő elmondta: Marian Cozma pólóján olyan szövetdarabokat találtak, melyek Raffael Sándor pólójáról származhatnak.

2011. március 25. 17:13

Károly Istvánné igazságügyi vegyészeti szakértő a Veszprém Megyei Bíróságon pénteken elmondta: A Cozma-ügy elsőrendű vádlottjának ruházatából származó szálakat találtak Marian Cozma pólóján.

A vizsgálat során Marian Cozma, Zarko Sesum és Ivan Pesic sértettek, illetve  az emberöléssel vádlottak ruhadarabjait vizsgálták meg. Cozma kék-fehér csíkos pólóján barna szövetszálakat találtak, melyek Raffaeltől származnak, míg Raffael Sándor pólóján három gyapjúszálat találtak. Ezer Ivan Pesic ruházatáról kerülhettek a vádlottra.

A bíróság egyébként pénteken kimondta: több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérletének minősülhet Pesic vesén szúrása, illetve Sesum fejbe rúgása. Jelenleg a vádirat életveszélyt okozó testi sértésről beszél.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. március 26. 19:42
Cigánygyilkosságok vs. Cosma gyilkosság. Kíváncsian várom hol milyen súlyú ítélet születik.
trust
2011. március 26. 10:24
Kérdezném, vajon miért 2 év elteltével jelentik be, hogy Marian Kozma pólóján Rafael pólójáról való darabot találtak? Eddig tart a szövet vizsgálata? Ezt nem értem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!