Hajdú dühöng neje félaktjai miatt

2011. február 22. 10:59

Hajdú Péter úgy döntött, magánnyomozásba kezd, hogy kiderítse, kitől kapta meg Sarka Kata félmeztelen fotóit a Bors.

2011. február 22. 10:59

Hajdú Péter dühöng felesége nyilvánosságra került félaktjai miatt: „Nagyon bosszantó, ha a saját használatra készült fotók illetéktelen kezekbe kerülnek, de azt gondolom, nincs abban semmi rossz, ha egy szerelmespár elmegy nyaralni és lefényképezi egymást.” Úgy döntött, magánnyomozásba kezd, hogy kiderítse, kitől kapta meg a fotókat a Bors.

Korábban Hajdú nem engedte nejének, hogy a Playboynak levetkőzzön, pedig komoly összeget ajánlottak érte. A műsorvezető elmondta: „Már csak ezért is nagyon bosszant a dolog, szeretnék a szemébe nézni annak, aki kiadta a képeket.” Sarka Katát elsősorban családja miatt bántja az ügy: „Kellemetlen, mert főleg édesapám miatt nem vállaltam el a Playboy-fotózást. Ebben az ügyben az ő véleménye a legfontosabb.”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Para Celsus
2011. február 23. 11:00
http://www.pornolize.com/translate/?lang=hu&url=http://www.mszp.hu
drieno
2011. február 23. 09:39
kiderült, hogy kockásmellű a neje még szép, hogy fel van háborodva, kinek mi köze hozzá naná, hogy az asszony is másikat akar, ha majd megengedhetik maguknak
Nick:Hornby
2011. február 23. 08:31
Legyetek már észnél, nem ezek a fotók miatt görény a Hajdú.
Csubakka
2011. február 22. 21:50
Milyen lehet a sarka ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!