Az ATV-nek fáj most, akkorát hibázott a HVG

2024. április 07. 07:34

Hajdú Péter interjúja alaposan felkavarta az állóvizet az ellenzéki médiumok között.

2024. április 07. 07:34
Varga Judit

Nyitókép: Képernyőfotó / Frizbi TV

Áll a bál és elindult az egymásra mutogatás az ellenzéki médiumok között Hajdú Péter Varga Judittal készített interjúja miatt, amit már többi mint 1,1 millióan láttak a legnépszerűbb videómegsztó oldalon. A HVG mind nyomtatásban, mind az online platformján azt állította, hogy az ATV közvetítette először Hajdú Péter interjúját. Ezt azonban most tételesen cáfolta az ATV vezérigazgatója, aki szerint

a nézők kritikus levelekkel árasztják el az ATV-t Hajdú Péter miatt, akivel már 6 éve megszakítottak minden kapcsolatot

– írta meg a Media1.

Az ATV mindent tagad

„A Varga Judit-interjúval megszületett Magyarországon a politikai pszichobulvár műfaja” címmel jelent meg meg egy írás a hvg360.hu oldalon, amiben az állították, hogy a 105 perces interjút elsőként az ATV adta le március 27-én, mielőtt azt a Super TV2 és a HírTV megismételte.

A lap szerint Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója megdöbbenéssel értesült a HVG állításairól, nekik ugyanis szinte napra pontosan 6 éve semmi közük nincsen Hajdú Péterhez. Németh S. Szilárd emellett hozzátette, hogy a hetilaptól és a hvg360 online portáltól is helyesbítést kérnek, mivel a valótlan állítás miatt azóta nagy mennyiségű, számon kérő és negatív hangvételű üzenetet kap az ATV, hogy miért készítettek ilyen interjút. 

Csakhogy az ATV nem adta le a beszélgetést, azzal csak olyan formában foglalkoztak, hogy a hírműsoraikban említést tettek annak tartalmáról

– tette hozzá Németh S. Szilárd.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­á­­­n­­y­o­­k­­ ­­v­­á­r­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
bélakatona
2024. április 09. 09:34
valakinek megin áll a cerkája a mandinernél Nem Mindegy Hogy Ki Adta Le Először? Varga Juci nyakig benne van fosban, ez a cikk meg annyit ér mintha dobnának neki egy dezodort hogy fújja be magát. A büdöset még így érezzük.
Gullwing
2024. április 08. 19:49
Szarházi ballibbcsik egymás torkának esnek!
Nyégé
2024. április 08. 19:04
Diplomás kommunisták... Jobban hazudnak, mint őseik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!