Jolie-ért harcol Fábry és Hajdú

2010. szeptember 14. 10:12

Angelina Jolie legújabb filmjét nálunk fogja forgatni, így hamarosan Budapestre költözik. A gyönyörű amerikai színésznőt mindkét hazai showman szeretné a műsorában látni.

2010. szeptember 14. 10:12

Etyeken rendezi legújabb filmjét Angelina Jolie. A két hazai kereskedelmi csatorna próbál közel férkőzni az Oscar-díjas színésznőhöz, a Showder szerkesztői már fel is vették a kapcsolatot Jolie menedzsmentjével. „Az eddigi tárgyalások eredményei bíztatóak” - súgta meg egy stábtag.

A vetélytárs Hajdú Péter elmondta: „Még nem értesültem Angelia Jolie érkezésének pontos időpontjáról, de ha tényleg Magyarországra jön, mindent elkövetek, hogy a Frizbi vendége legyen, ne pedig a Showder közönségét szórakoztassa.” A Bors szerint a hatgyermekes anyuka csak több tízmillió forintért fogad el egy talkshow-meghívást.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kosinva
2010. szeptember 14. 21:23
Hajdú egy tehetség híján lévő pojáca, a Jolie-nak inkább elvenné a kedvét az országtól és a magyar emberektől.
gyuszika
2010. szeptember 14. 17:42
Beindult a szarvasbőgés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!