A fekete mellény

2010. május 13. 11:54

Újra hódít a mellény! Mindenhez passzol, tekintélyt és klasszikus eleganciát sugall.

2010. május 13. 11:54
Terján Nóra

A tavaszi hónapok végén, még mielőtt beköszöntene a kánikula, elég, ha beszerzel egy mellényt, aminek különösen nagy divatja van az idén - elegáns ügyintézőtől a bohém rockeren keresztül a bátor igazsághuszárokig bárki megtalálja a neki valót. A fekete mellény univerzális ruhadarab – pólóra, ingre vagy akár önmagában is felvehető, szabásától és stílusától függően szinte bármilyen alkalomra tökéletes választás; vonulni, fűben ülni, beszédet mondani, uszítani... Praktikus ruhadarab, melyet már nem csak frakkja alá kap fel a jól öltözött férfiember, és manapság nem az előzékeny pincérek jutnak eszünkbe róla a bécsi kávézóban. A pingvinek ideje lejárt, kérem szépen; a fekete mellény hódító hadjáratra indul az Országházba!

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2010. május 14. 08:31
http://img685.imageshack.us/img685/7321/mszgildikovezer.jpg
==T==
2010. május 14. 06:03
Minden híresztelés ellenére nem sért semmilyen jogszabályt Vona Gábor (és más sem) azzal, hogy a Parlamentben az oroszlános mellényben vesz részt az alakuló ülésen - írja közleményében a Jobbik Jogsegélyszolgálat vezetője. Az idevonatkozó - egyébként teljesen alkotmányellenes - rendelet csak a betiltott társadalmi szervezet formaruhájára vagy ahhoz hasonló viseletre vonatkozik és kizárólag abban az esetben, ha az nyilvános rendezvényen történik. A mellény önmagában nem formaruha, hanem csak annak egy része. Az Országgyűlés alakuló ülése pedig nem nyilvános rendezvény, mivel az nem látogatható korlátozás nélkül. (Nyilvános rendezvény: a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvény, továbbá az olyan rendezvény, amely mindenki számára azonos feltételek mellett nyitva áll.) http://kuruc.info/r/2/59510/
mép
2010. május 14. 04:17
Für Lajos személye önmagában is hitelesíti a gárdát. Akik mellényeznek, gumicsontot hoztak létre, hogy rághassák. Akik rágják a gumicsontot, még sosem mertek elmenni azokba a falvakba, városrészekbe, melyekben tapasztalható állapotok enyhítésére a gárda kísérlet volt. MSZP, SZDSZ hívő nem mer tükörbe nézni, inkább rág.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!