Vége Sarkozy házasságának?

2010. március 10. 13:32

Először a Twitteren, majd a francia nyomtatott sajtóban megjelent hírek szerint Carla Bruni-Sarkozy pár hete összeszűrte a levet a zenész Benjamin Biolay-val. A francia elnök pedig állítólag környezetvédelmi miniszterével, Chantal Jouanno-val vigasztalódik.

2010. március 10. 13:32
A hír megjelent más orgánumoknál is, köztük van a Yahoo News France, a Le Post és az Agoravoxtv, csakúgy, mint az i-Tele hírtévé. Gyakran idézik az elnök feleségének azt a korábbi kijelentését, miszerint „a monogámia untatja”. Ez az első eset viszont, hogy a francia elnöki pár házasságának válságáról érkeznek hírek, szóvivőjük azonban nem kommentálta a találgatásokat. Bruni és Sarkozy 2007 novemberében találkoztak először egy fogadáson, majd pár hónap után össze is házasodtak.

Carla Bruni volt partnerei volt korábban Mick Jagger, Eric Clapton és Donald Trump is, de állítólag állítólag viszonyt folytatott Jean-Paul Enthovennel is, akit aztán a férfi filozófus fiáért, Raphaelért hagyott ott. Raphaeltől született egy fia, Aurelien, de a férfi elhagyta a topmodellt, mert „nem mutatott elkötelezettséget” a kapcsolat iránt.

Nicolas Sarkozy első felesége Marie-Dominique Culioli volt, akitől két fia született, a politikus azonban még házassága alatt viszonyt kezdett Cecilia Ciganer-Albanizzal, aki később második felesége és egyben harmadik fiának édesanyja lett. A pár a 2007-es elnökválasztási kampány alatt szakított, amikor Cecilia viszonyt kezdett Richard Attais amerikai publicistával.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. március 10. 16:18
Ki nem szarja le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!