Feketelistán a szánalmas celebek

2010. március 30. 10:58

Rendezvényszervezői körökben „celeb-feketelista” kering azokról hírességekről, akiket a jobb partikon nem látnak szívesen. A listán van többek között Benkő Dániel, Fekete Pákó, Mary Zsuzsi, Molnár Anikó és Kelemen Anna is.

2010. március 30. 10:58
Az RTL Klub reggeli műsorában volt szó arról a listáról, melyen azok a hírességek szerepelnek, akiket a magyar rendezvényszervezők nem látnak szívesen elitebb rendezvényeiken. „A Kiszel Tünde-ügy óta felnyílt a rendezvényszervezők szeme. Bizony vannak olyan lapok vagy termékek, melyeket a gyártó magasabban pozicionál az átlagnál, és a célközönségének megfelelő hírességekkel kívánja megtölteni a termeket. Tünde Glamour-partiról való kitiltása is mutatja, hogy kezdünk az európai trendekhez közeledni” – mondta Szabó Patrícia, a Cosmopolitan volt főszerkesztője.

Patrícia szerint „szinten aluli” sztárnak számítanak például a felnőttfilmek szereplői és a glamourmodellek. Egy másik forrás neveket is említett: Benkő Dániel, Kiszel Tünde, Molnár Anikó, Mary Zsuzsi, Fekete Pákó, Győzike, Kelemen Anna, Terry Black, és a valóságshow- k emblematikus szőkeségei, Ágica és Anett is felkerült tiltólistára.

„Nem tudom, hogy szerepelek-e egyetlen ilyen listán is, de egyetértek azzal, ha egy cég összeállít egy névsort” – nyilatkozta a Borsnak Benkő Dániel. Hozzátette: „Az én házamba is csak azok jönnek, akiket meghívok, bár én hívatlan embert is szívesen látok. Egy rendezvényen fontos, hogy a meghívottak ne zavarják egymást.” Fekete Pákó is megszólalt az ügyben: „Eddig sem hívtak celebpartikra, legfeljebb ezután sem fognak.”

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jónapotkérem
2010. március 31. 11:55
akkor mostantól tudod, hogy a party, ahol vagy jó-e. ha ott van Pákó akkor nem jó, ha nincs ott - akkor jó. na már ezért is megéri a cozmot olvasni.
trust
2010. március 30. 18:29
Ha végig olvasom az interneten a cikkel címeit, sokszor azt sem tudom, kiről van szó. Tele vannak olyan nevekkel, akikről halvány lila fogalma sincs az embernek, ki az, de írják, hogy elvált, magcsalták, meglopták, leitta magát, kúrva lett stb, stb. Aztán tv műsorok, mónika só, balázs só, hátsó, (ja ez nem az) győzike só, vacsoracsata a mi pénzünkön mutogatják, mekkora arcok, őrület. Nem nézem, csak amikor kapcsolgatom a tv-t, vagy bele-bele olvasok egy-egy hírkeresőbe, vagy ha valaki mesélni akar róla. Ilyenkor szoktam mondani, ne tovább, nem érdekel, őket sem érdekli, hogy én mit vacsorázom, engem meg az nem, hogy ők mit vacsoráznak. Cini vacsora, börtönrockkal stb.
honphibu
2010. március 30. 14:24
"Az RTL Klub reggeli műsorában volt szó arról a listáról, melyen azok a hírességek szerepelnek, akiket a magyar rendezvényszervezők nem látnak szívesen elitebb rendezvényeiken. " Akkor ez kb. 9,99 millió celebet jelent. Engem sem látnak szívesen. Csak tudnám, mik azok a jobb partik!
Szenzor
2010. március 30. 12:26
Haha! A hatodrangú celebek kitiltják a hetedrangúakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!